Celebs

6x mega geflopte kledingcollecties van celebs

0
...

Het komt maar al te vaak voor: celebs gebruiken hun beroemde naam om producten op de markt te krijgen. Vaak werkt dit, vooral wanneer de celebs het ontwerpen van dit product aan de professionals overlaten. Maar wanneer ze dit niet doen kan dit voor hilarisch slechte resultaten zorgen. Zo ook de fashion collecties van wereldberoemde celebs in dit lijstje. 

Niet elke modecollectie is even succesvol. Zeker wanneer celebs die niks van mode afweten aan het ontwerpen slaan...

Heidiwood van Heidi Montag
Yes, ook The Hills-realityster Heidi Montag dacht het te gaan maken als modeontwerpster. Met haar carrière bij verschillende modetijdschriften ging het wat minder, dus hoopte ze dat haar roem voldoende was om een modemerk te beginnen en succesvol te maken. Na slechts één collectie te hebben ontworpen bleek al snel dat ook dit mode-avontuur van Heid hem niet ging worden. 


Kardashian Kollection
Dit keer waren het niet Kim of Kanye die alleen een merk begonnen, maar de hele familie! Jammer genoeg was ook deze modecollectie niet meant to be. Vanaf het moment dat de kleding in de winkel lag daalde de opbrengst heel snel. Niet zozeer omdat de kleding niet gewild was, maar meer omdat de stukken veel te duur waren. Zeker sinds kleding die er heel erg op leek voor tien keer zo goedkoop in andere winkels lag. Niet de prijs waard dus. Dat zag de Kardashian familie zelf ook en ze verlaagden de prijzen van de collectie steeds meer. Totdat het moment aanbrak dat het echt niet meer kon en de hele collectie uit de winkels werd gehaald.  


House of Deréon van Beyoncé
Niemand had gedacht dat het zo mis kon lopen met deze collectie van Beyoncé en haar moeder. De dames ontworpen de kleding met het oog op het traditionele met trendy te combineren. Jammer genoeg bleken de bijzondere ontwerpen te apart voor het grote publiek en was er veel kritiek over hoe seksueel sommige kleding was (aangezien het bedoeld was voor jonge meiden). 


Abbey Dawn van Avril Lavigne
Oké, ook wij moeten toegeven dat de collectie van Avril Lavigne er op het moment dat het uitkwam helemaal trendy was. Maar de rock- en punkmode die toen in was is allang verleden tijd, terwijl de collecties van het modemerk van Avril wel nog steeds op verschillende punten wordt verkocht. En zoals je in het plaatje hierboven ziet werd het zelfs toen het nog in was niet altijd even goed gecombineerd. 


Yeezy van Kanye West
Ook Kanye dacht een bijbaantje als modeontwerper wel even op zich te kunnen nemen. Hij pakte het wel wat serieuzer aan dan de meeste andere celebs in deze lijst en liet er professionele moderecensenten een oordeel over heffen. Jammer genoeg waren deze wat minder enthousiast dan Kanye zelf. Ze noemden de collectie dom en te basic. 


Dollhouse van Paris Hilton
De naam alleen al komt niet heel volwassen over. De collectie die eigenlijk voor vrouwen bedoeld was werd daarom bijna alleen door kinderen gedragen. En de die hard fans natuurlijk. Maar ook de shirtjes met felle kleurtjes (die het nog redelijk deden in de verkoop) konden de collectie van Paris niet redden. 

Lees ook:

Bron | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook