News

Dit is de reden waarom Miley Cyrus altijd haar tong uitsteekt

Heb jij je ook vaak afgevraagd waarom Miley Cyrus altijd haar tong uitsteekt? Wij namelijk wel. We zagen de zangeres op rode lopers, tijdens awardshows en in videoclips haar tong uitsteken. Iedereen vroeg zich af waarom… Nu is er dan eindelijk antwoord op deze vraag. Lees snel mee als je benieuwd bent!

De knappe zangeres is anders dan alle andere artiesten, dat kunnen we niet ontkennen. En ja, het uitsteken van haar tong maakt haar ook vrij uniek. We zagen Miley dit heel vaak doen en tja, dan is het vrij normaal dat wij ons afvragen waarom ze dit doet… Miley was laatst te gast bij Jimmy Fallons The Tonight Show. Behalve dat ze wat hints gaf over wat fans van haar kunnen verwachten van het nieuwe seizoen van de Amerikaanse The Voice, liet ze ons eindelijk weten hoe het zat met het uitsteken van haar tong. 

En het antwoord waarop we allemaal op hebben gewacht: haar tong is altijd moe, omdat ze nooit kan stoppen met praten. Tijdens Jimmy Fallon’s show zegt ze: ”Blake maakte een grap over waarom ik altijd mijn tong uitsteek. Het is omdat het altijd moe is, omdat ik nooit kan stoppen met praten”. Hebben we dan eindelijk antwoord op onze vraag!

Bekijk de video hieronder waarin Miley uitleg geeft hierover:

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: Getty Images | Bron

Must reads 👀