News

Goed nieuws: dit is het moment om een tripje naar Londen te boeken

3
...

De rode telefooncellen, de indrukwekkende Big Ben en natuurlijk de beste winkelstraten van Europa. Heb jij binnenkort een weekendje vrij? Boek dan vooral een tripje naar Londen. Nú is het moment om te gaan. Dit is namelijk het allerbeste excuus om naar een van de leukste steden ter wereld te gaan. 

Iedereen weet dat je waanzinnig kan shoppen in Londen. Nu al helemaal, want de koers van de Britse pond is wéér gezakt. Dit betekent voor ons dat de pond minder waard is en we dus veel voordeliger kunnen shoppen. Hoera!

De daling van de pond is te danken aan de uitspraken van de Britse premier over 'een volledige Brexit'. De pond is nu naar het laagste niveau gezakt sinds vorig jaar oktober. Voor de Britten niet per se goed nieuws, maar voor shopgrage toeristen zoals wij wel.

Het is nu namelijk een stuk goedkoper om te dineren in het schattige Notting Hill en de winkels leeg te kopen in Oxford Street. Eerst kreeg je voor een pond €1,34 en dat is nu nog maar €1,16. Daarom is dit hét moment om een tripje naar Londen te boeken!

Lees ook:

Bron | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  • 11 maanden geleden Loes ♥

    Het is nog steeds voordelig om dan een reis te boeken. De reiskosten blijven hetzelfde (vliegtuig), maar een hotel is goedkoper (als je dat apart reserveert). Ook wordt eten, kleding en andere dingen veel goedkoper. Goed artikel! Ik ga in februari naar Londen dus dit is mega goed nieuws voor mij haha

  • 11 maanden geleden DESIRABLE

    Ik dacht ook dat je goedkoop een reis kon boeken ja. Lekker overdreven, net of niemand voor zichzelf kan nadenken. Het is nou al wel wat langer bekend dat de pond minder waard is/wordt. Dus, nieuws? Nee.

  • 11 maanden geleden PaperTown

    Ik dacht dat je nu heel goedkoop een tripje kon boeken of zo.. Het is natuurlijk wel een goed moment, maar de titel is wel een beetje overdreven vind ik.

  1. 1