News

Stop de persen: Miley en Liam namen in het geheim de volgende stap in hun relatie

We can’t! Er gaan zoveel geruchten rond over Miley Cyrus en haar veel te knappe beau Liam Hemsworth dat we het niet meer kunnen bijhouden. En bovenal: is het waar?! Verschillende bronnen beweren dat Miley en Liam namelijk wel een heel bijzondere oudejaarsavond achter de rug hebben…

Dus ja, als we die bronnen mogen geloven hebben Miley en Liam in het geheim de volgende stap in hun relatie gezet. Verschillende tabloids (tja, niet de meest betrouwbare bron, maar waar rook is, is vaak vuur…) beweren namelijk dat de twee knappe Hollywoodsterren op 31 december een extreem last-minute ceremonie hebben ingepland om TE TROUWEN. Ja, je leest het goed.

Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat we geen uitnodiging hebben gekregen, maar all jokes aside: hun New Years Eve was het perfecte moment ervoor. De familie van Liam vloog in vanuit Australië en ook Miley’s familie was bij hen in Californië, wat volgens bronnen betekende dat zowel Miley als Liam dacht dat dit hét moment was om elkaar het ja-woord te geven.

Mochten de bronnen dit allemaal uit hun duim hebben gezogen, dan weten ze er in ieder geval een juicy verhaal van te maken. Zo beweren ze dat het koppel hun eigen geloften schreef waarin ze vertelden dat ze elkaars soulmate zijn. Ahhhh. Daarnaast wordt er ook links en rechts beweerd dat ze niet alleen graag een gezin willen beginnen, maar dat Miley óók nog eens zwanger zou zijn. Laten we nu vooral niet te hard van stapel lopen, maar wij zijn #TeamMileyAndLiam for sure.

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images