News

Het beste vakantiebaantje ooit: €3500 voor drie weken op een cruise

6
...

Pak je zonnebril en bikini er maar bij, want wij hebben je droombaan gevonden! Royal Caribbean International heeft een vacature geplaatst waar wij heel blij van worden. Je gaat mee met een cruise, gratis en voor niks, én je verdient er ook nog eens €3.500 mee! Wie wil dat nou niet? Hoe je dit verdient lees je in dit artikel.

Klinkt fantastisch toch? En het wordt nog mooier, want je hoeft maar één ding te doen. Terwijl je heerlijk in je ligbed ligt met een cocktail in de zon, plaats je af en toe een paar fancy Instagrampost. And that's all. Ondertussen brengen de verschillende cruiseschepen van het bedrijf je naar Beijing, New York en Barcelona.


Lijkt jou dit wel wat? Dan zijn er nog wel een paar eisen. Je moet een 'expert' zijn op het gebied van Instagram en kennis hebben van alle filters. 

Je werkzaamheden zijn:
- Per dag drie foto's plaatsen van: een mooi uitzicht, een fantastische ervaring, en een persoon aan boord met een leuk verhaal.
- Aan minimaal 3 excursies deelnemen per cruise.

Nou, wij zien dit baantje wel zitten. Waar kunnen wij onze sollicitatiebrief naartoe sturen? :-)

Lees ook:

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

6 reacties

 • 11 maanden geleden MamavanChloë

  Al zou ik het totaal niet erg vinden om gewoon als serveerster te werken hoor of achter de bar. Het idee van het zijn op een cruise alleen al: wauw!

 • 11 maanden geleden PaperTown

  Wat is het doel van dit artikel?

 • 11 maanden geleden Lisette

  Ik denk dat ze iemand zoeken die veel volgers heeft op Instagram zodat ze een groot bereik hebben. Ik denk niet dat dit baantje voor iedereen is. Al lijkt het me heel gaaf!

 • 11 maanden geleden SilentWhispers

  Uit de bron:

  'Solliciteren voor de bijzondere vakantiejob die ook nog eens 3.500 euro oplevert, kan tot 31 januari en enkel via Instagram. Kandidaten moeten hun beste reisfoto posten met de hashtag #ExtraordinaryExplorer en @RoyalCaribbeanUK taggen in je foto.'

 • 11 maanden geleden Distel

  Precies wat Aesthetics zegt!

 • 11 maanden geleden Aesthetics

  "Nou, wij zien dit baantje wel zitten. Waar kunnen wij onze sollicitatiebrief naartoe sturen? "

  Ja dat vroeg ik mij dus ook af, ik had verwacht dat dit wel in dit artikel zou staan.

 1. 1