Lifestyle

Herken jij deze populaire dance songs nog?

Kan jij heel slecht tegen opzwepende deuntjes? Dan is dit niet het artikel voor jou. Girlscene zet namelijk de beste dance songs op een rij! Van Bruno Mars tot Michael Jackson en van goldon oldies tot super hits van de afgelopen jaren: Girlscene gaat ze allemaal af. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel hier een kijkje bij de 13 beste dansnummers. 

Watch on YouTube

”On The Floor” – Jennifer Lopez en Pitbull
Een samenwerking tussen J. Lo en Pitbull is natuurlijk succes gegarandeerd. Stil blijven zitten als je deze mega hit hoort is dan ook onmogelijk.

Watch on YouTube

”Wannabe” – Spice Girls
We beginnen de golden oldies met de Spice Girls. Hoe kan het ook anders! Hun dance hit Wannabe is perfect om lekker gek met je vriendinnen op te dansen. 

Watch on YouTube

”Single Ladies” – Beyoncé
Dit nummer kennen ze over de hele wereld. Het is niet alleen Beyoncé’s meest iconische liedje, maar ook één van de meest bekende videoclips ter wereld. Daarbij is het gewoon een heerlijk dansnummer. 

Watch on YouTube

”Billie Jean” – Michael Jackson 
Muzieklegende Michael Jackson heeft al veel super hits op zijn naam staan, maar Billie Jean blijft toch wel één van zijn meest verslavende dansnummers. 

Watch on YouTube

”Push It” – Salt-N-Pepa
Ooit van dit nummer gehoord? Salt-N-Pepa was echt dé R&B en Hiphop band van de jaren 80 en 90. Zij maakten een naam voor zichzelf met het super populaire dansnummer Push It. 

Watch on YouTube

”No Diggity” – Black street, Dr. Dre en Queen Pen
Dit liedje brengt je helemaal in de chille flow die voor lekker los dansen nodig is. Je blijft maar aan dat fijne deuntje denken, ook als het nummer allang afgelopen is. 

Watch on YouTube

”We Found Love” – Rihanna en Calvin Harris
Weer terug naar de 21ste eeuw kunnen we de vele samenwerkingen tussen Rihanna en Calvin Harris natuurlijk niet vergeten. In tegenstelling tot de videoclip van het nummer is We Found Love heel vrolijk en upbeat

Watch on YouTube

”Shake It Off” – Taylor Swift
Als wij mogen kiezen, is en blijft onze favoriete Taylor Swift-nummer Shake It Off. Wat je er ook van vindt, het is zeker één van de meest vrolijke en meest dansbare liedjes die Taylor ooit gezongen heeft. 

Watch on YouTube

”Get Busy” – Sean Paul
In een lijst met dansnummers mogen we Sean Paul natuurlijk echt niet vergeten. Get Busy is waarschijnlijk wel één van zijn fijnste dance songs die er is en perfect voor uitgaan. 

Watch on YouTube

”Groove is in the Heart” – Deee-Lite 
Dit nummer met zijn typische jaren 70 video clip komt verrassend genoeg uit 1990. Het ritme en de fijne bass van dit liedje zijn perfect om een avondje op te groven

Watch on YouTube

”Work” – Rihanna en Drake
Als we het over deuntjes hebben die maar in je hoofd blijven hangen kunnen we Work echt niet vergeten. Zelfs leuk om op te dansen als twerken echt niet jouw ding is. 

Watch on YouTube

”U Can’t Touch This” – MC Hammer
Cameron Diaz wist het al in Charlie’s Angels: U Can’t Touch This is het perfecte swing nummer om je dag mee te beginnen. Gek dansen op dit liedje is gewoon verplicht en doen we maar al te graag! 

Watch on YouTube

“Uptown Funk” – Mark Ronson en Bruno Mars
Als dit heerlijk energieke nummer je niet aan het dansen krijgt dan weten wij het ook niet meer. Uptown Funk is echt hét vrolijke dansnummer van de afgelopen jaren. 

Willen de YouTube-filmpjes niet laden?
Open ze dan met deze linkjes:
On The Floor
Wannabe
Single Ladies
Billie Jean
Push It
No Diggity
We Found Love
Shake It Off
Get Busy
Work
Uptown Funk
U Can’t Touch This
Groove is in the Heart

Lees ook: 

Bron

Beeld: GettyImages

Must reads 👀