Food

Dit fantastische McDonald’s product krijg je vandaag helemaal GRATIS

Hoe raar is het dat de feestdagen zo snel voorbij zijn gevlogen?! De meeste leuke dingen zijn nu over. Ongegeneerd chocola eten ‘omdat het kerst is’, bijvoorbeeld. En adventskalenders openen. Maar no worries, McDonald’s heeft vandaag in ieder geval nog een super leuke actie. Je krijgt namelijk wederom iets gratis en je hoeft er helemaal niets, noppes, nada voor te doen.

Dit jaar hebben we de adventskalenders gevuld met chocola links laten liggen – want eerlijk, we hebben kilo’s chocola op kantoor liggen… – en daarom hadden we genoeg tijd om ons te focussen op die kalender van McDonald’s. Iedere dinsdag schreven we er al over, want dan deelde McDonald’s weer een gratis snack uit! Zo kon je vorige week genieten van een gratis sundae en op andere dinsdagen van een gratis hamburger en Franse frietjes. Uh ja, ze weten wel hoe ze ons naar binnen moeten lokken…

Vandaag is het dinsdag en nadat we een blik op de app wierpen zagen we het meteen: we kunnen vandaag weer iets gratis ophalen. Get ready for a brainfreeze, want het cadeau van vandaag is namelijk een kleine milkshake en dat helemaal is dus, inderdaad, helemaal voor niets. Woehoe! Toch wel fijn dat je tenminste je drinken nog gratis bij je bestelling krijgt nadat je je maandsalaris aan kerstcadeautjes hebt uitgegeven. 😉 En ook fijn: je hoeft er geen Oh Denneboom voor te zingen, want het is gewoon een kwestie van het cadeau in de app te laten zien. Wij gaan vanmiddag voor de vanille shake. Jummmm.

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀