Lifestyle

Met deze tips vier jij ontspannen de beste Valentijnsdag ooit

0
...

De feestdagen hebben we net achter de rug of een nieuwe feestdag staat alweer de deur. Namelijk de dag van de liefde! De schappen liggen weer vol met chocolade, hartjes en andere zoetsappige items. Krijg je alweer de kriebels omdat je eindelijk hoopt op een signaal van je crush? Of je nu wel of niks ontvangt tijdens Valentijnsdag, met deze tips wordt het ongetwijfeld een topdag!

Duik de keuken in
Bak koekjes of een taart voor jezelf, je lover of voor je beste vriendinnen! Bak bijvoorbeeld deze mega brownietaart met kersen. Yummie! 

♥ Maak een Spotify lijst
En voeg alle romantische nummers die je kent toe aan deze playlist. Te veel moeite? Zwijmel dan vast weg met Girlscene's love song playlist, perfect voor Valentijnsdag of een romantische date.

.

Massage
Voor een massage heb je niet per se iemand anders nodig. Zeker niet met de massage bars van Lush. Deze verwarm je tussen je handen of wrijf je direct op de huid. Met de snoeperige roze bars maak je je vriendje waarschijnlijk niet blij, maar jezelf wel.

Badderen
Wil je lekker in bad op Valentijnsdag? Koop een heerlijke douchegel, een badolie of een te gekke bath bomb van Lush. Kaarsjes aan, Netflix erbij en relaxen maar!
 


Pamperen
Heb je geen bad, ben je alleen en wil je wel graag jezelf pamperen? Pak er een scrub bij, een lekkere douchegel en doe een maskertje op zodra je de douche uitstapt. Verzorg je handen met een crème en je lippen met een lippenbalsem.

Films
Na al het eten en pamperen is het tijd voor een (romantische) film en warme chocolademelk. Kruip met een dekentje op de bank, doe de kaarsjes aan en kijk een film. Weet je niet welke film je moet kijken? Girlscene heeft er al een paar voor je op een rijtje gezet.

♥ The Notebook
♥ Pretty Woman
Bridesmaids (als je met vriendinnen kijkt)
♥ Love Actually
500 Days of Summer

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook