Celebs

De leukste bekende ouders om te volgen op social media

0
...

Er zijn veel dingen waarin de levens van celebrities anders zijn dan die van ons... Maar als het om ouderschap gaat is dat niet het geval! Ook celebs moeten immers hun kinderen goed opvoeden. Het enige verschil is dat wij rustig kunnen mee genieten van hun avonturen in het ouderschap. Vooral als ze er uitgebreid over posten op social media.

Zitten jouw ouders op social media? Posten ze veel over het familieleven en geven ze graag commentaar op jouw posts? Dan ben je niet de enige! Hier zijn een aantal bekende en minder bekende ouders die het graag uitgebreid over hun kinderen hebben op social media. 


David Beckham 
David is zo actief op social media als het om zijn kinderen gaat dat hij zelfs voorkomt in filmpjes op de accounts van zijn zonen. Zo was hij in een filmpje op het Instagram account van zijn oudste zoon Brooklyn te zien waarin hij zijn mijlpijl aankondigt dat hij 1 miljoen volgers heeft bereikt. David neemt het filmpje over door te schreeuwen dat hij mooi 52 miljoen volgers heeft. Deze strijd tussen David en zijn zonen om wie het beste is resulteert wel vaker in hilarische momenten op social media. Erg grappig om te zien en leuk om te volgen. 


Roman Atwood
Wereldberoemde prankster Roman Atwood werd bekend met zijn YouTube kanaal maar hij is ook op andere socialmediakanalen te vinden. Inmiddels heeft Roman twee zoons en al jaren een vaste relatie met zijn huidige vriendin (die op het moment weer zwanger is). Hij heeft zijn jaren van grappen uithalen op andere mensen met behulp van geheime camera's nog niet volledig achter zich gelaten, maar zijn accounts focussen wel steeds meer op zijn leven als vader. 


Misha Collins
Supernatural acteur Misha Collins is heel actief op social media en post regelmatig filmpjes en foto's van zichzelf en zijn kinderen. Van een simpel tripje naar de supermarkt tot een echte workout challenge: alles wordt op een hilarische manier in beeld gebracht. Toen zijn oudste zoon Wes nog maar een kleuter was begon hij zelfs een 'programma' op zijn YouTube kanaal dat Cooking Fast & Fresh with Wes heette. 


Hilary Duff
Deze blonde actrice is moeder van zoontje Luca. Ze is inmiddels gescheiden van de vader en dat maakt het zorgen voor haar kind weer even wat moeilijker. Gelukkig kunnen Hilary en haar ex-man nog goed met elkaar overweg en dit zie je ook terug op social media. Hilary post regelmatig super schattige foto's en leuke filmpjes van haar en haar zoontje op Instagram. 


Anne Twist
De moeder van Harry Styles post regelmatig op Instagram. Slecht nieuws: lang niet alles gaat over haar zoon. Goed nieuws: hoe langer je haar volgt, hoe leuker haar Instagram account wordt. Want niet alleen heeft ze één van de knapste zangers van dit moment groot gebracht, ook is ze echt een familiemens en zeer actief in het redden van verwaarloosde dieren. Dit komt natuurlijk allemaal uitgebreid in beeld op social media. 


Tish Cyrus
De moeder van Miley Cyrus post eigenlijk alleen maar over haar familie op social media. Vooral haar kinderen komen vaak in beeld. Daarbij kom je veel muziek en jeugdkiekjes tegen op haar Instagram. Er is altijd wel iets leuks te beleven op de social media accounts van Tish! 

Lees ook: 

Bron

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook