Food

McDonald’s gaat thuisbezorgen in januari – maar er is een catch

Als je ergens blij van wordt, dan is het wel van goed McDonald’s nieuws, right?! Van gratis hamburgers en kortingen tijdens de decembermaand tot het nieuws dat McDonald’s nu écht aan thuisbezorgen gaat doen. De Girlscene redactie was over the moon met dit nieuws, maar er blijkt wel een addertje onder het gras te zitten. Lees snel verder om meer te lezen over nieuws.

Het idee is fantastisch: het is een luie zondag, je hebt absoluut géén zin om naar de supermarkt te gaan, maar je hebt wel ontzettend veel trek. In Franse frietjes. Met een dikke hamburger of nuggets. Maar goed, daarvoor moet je wel naar de McDonald’s gaan en daar heb je dus ook geen zin in. Daarom is het breaking nieuws in Nederland dat McDonald’s vanaf januari gaat thuisbezorgen – maar guys… McDonald’s gaat helemaal niet in Nederland bezorgen! Boe!


Het grote nieuws is namelijk dat de Amerikanen kunnen genieten van deze bezorgservice. Het thuisbezorgd-systeem wordt uitgerold in drie Amerikaanse steden – Miama, Tampa en Orlando om precies te zijn – en als het een groot succes is (waarschijnlijk wel), wordt de service in meer steden aangeboden. Het klinkt fantastisch in ieder geval. Laten we nu vooral hopen dat het zo’n succes wordt dat McDonald’s ook aan ons kleine kikkerlandje denkt. Wij willen ook onze bestelling thuis op de bank opeten zonder daarvoor naar buiten te hoeven.

Lees ook:

Bron
Beeld: iStock

Must reads 👀