Health

Quiz: wat voor type fitgirl ben jij?

0
...

Scroll jij uren door Instagram op zoek naar de meest gezonde recepten, maar kom je niet verder dan het maken van een screenshot? Ga jij elke dag braaf naar de biologische supermarkt? Of sta je elke zondag in de keuken kip en rijst te bakken voor je mealprepplanning? Waar herken jij je het meeste in? Beantwoord nu de vragen in onze quiz en kom erachter wat voor fit girl jij bent!

Je gaat braaf elk weekend naar je les rocycle (want bikram yoga is zó uit) en maakt daarna een Instagramwaardige açaí bowl. Daarna ga je boodschappen doen bij de biologische (veel te dure) supermarkt en geniet je 's avonds van een heerlijke zelfgemaakte pompoensoep. Maar soms heb je helemaal geen zin om naar die sportschool te gaan en wil je gewoon je zondag doorbrengen met een zak chips en Netflix. Om daarna ongegeneerd een pizza te bestellen en af te sluiten met een reep chocola. Het liefst hebben we de body van een fit girl, maar eten we als een wannabe fit girl... Waarin herken jij je het meeste? Doe nu de quiz en kom erachter welk type jij bent!

1. Jouw favoriete moment van de dag is de...
A: Ochtend 
B: Middag 
C: Avond

2. Jij bent het meeste te vinden op...
​A: Instagram
B: Snapchat
C: Facebook

3. De wekker gaat elke dag om...
​A: Half zeven
B: Het verschilt per dag
C: Wekker?

4. Als het regent dan...
​A: Krijg ik energie
B: Sta ik in de keuken
C: Blijf ik lekker binnen

5. Mijn ultieme droombaan is...
​A: Een eigen bedrijf starten
B: Werken voor een PR bureau
C: Iets creatiefs

6. Als je sport dan doe je vooral...
​A: Trainen met gewichten
B: High Intensity Circuit Training
C: Cardio

7. Jouw favoriete cheat is...
​A: Alcohol
B: Sea salt caramel brownie
C: McDonald's

8. De sportschool is dicht...
​A: Je volgt buiten een les bootcamp 
B: Je gaat thuis een uurtje yoga doen
C: Dat komt morgen wel weer

9. Inspiratie voor recepten haal je uit...
​A: Sporters 
B: Foodbloggers
C: Instagram

10. Je gaat het liefste boodschappen doen bij...
​A: De markt
B: Marqt
C: Albert Heijn

Meeste A's: The Ultimate Fit Girl
Jij bent een echte fit girl in hart en nieren. Jij kan met gemak de verleiding weerstaan, sporten en gezond eten is een onderdeel van je leven. Je hebt echt verstand van eten en inspireert graag anderen om ook voor deze lifestyle te kiezen. Hardlopen doe je om te ontspannen en in de sportschool denken ze vaak dat jij de les komt geven. Je geniet elke seconde van het leven en haalt alles eruit wat erin zit.

Meeste B's: The Fit Girl
Je speurt uren naar de lekkerste healthy recepten en bekijkt foodblogs ter inspiratie. Je kent alle healthy hashtags op Instagram en jouw bijzondere creaties krijgen binnen no time veel likes. Wanneer er een nieuw hip restaurant is geopend moét je er gewoon een kijkje nemen, want je bent altijd op zoek naar de leukste hotspots. Toch heb je af en toe ook een cheat day met een heerlijke stukje (of hele reep) chocolade.

Meeste C's: The Wannabe Fit Girl
Op maandag staat je besluit vast: je gaat gezond eten. Drie dagen weet je het vol te houden voordat je een cheat day inlast.... #oops Je gaat naar de sportschool zodat je je daarna niet zo schuldig voelt wanneer je die zak chips leeg eet. In je uppie... Je kiest steeds bewuster, maar hebt nog moeite met 'nee' zeggen. 

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook