Beauty

Dior en 5 andere merken die deze maand prachtige producten uitbrengen

Iedere maand vind je nieuwe beautyproducten in de schappen. Omdat de laatste lanceringen je om de oren vliegen neemt Girlscene de taak op zich om je alvast kennis te laten maken met de hotste items van nu. Wat zijn de laatste trends, wat moet je echt eens proberen en wat zijn de nieuwe favorieten? Je leest het in dit artikel.


1. Miss Dior Foaming Shower Gel
Prijs: €49,50

Het is te decadent voor woorden en daarom des te leuker om naar te kijken: deze prachtig shower gel van Dior. Je betaalt er een whopping 49 euro en een beetje voor, maar dan krijg je er wel een pareltje voor terug. En niet onbelangrijk, het ruikt nog een super lekker ook. Wij gaan alvast een paar Instagram foto’s maken…


2. L’Oréal Concealer Palette 24H, False Lash Superstar X-Fiber Mascara & Infallible Gel Crayon
Prijs: €19,99, €17,99 en €9,99

Deze maand liggen er een boel nieuwe L’Oréal producten in de schappen! Producten waar je naar uit kunt zijn het concealer palette (lijkt extreem veel op het professionele concealer palette van Make Up Forever!), de False Lash Superstar X-Fiber mascara (Girlscene’s Danique is al overtuigd) en de fijne Infallible Gel Crayons in zwart en felblauw.


3. L’Oréal Lip Paint Matte & Gloss
Prijs: €12,99

Liefhebbers van lipproducten kunnen in februari hun hart ophalen! L’Oréal brengt niet één, maar twee verschillende producten op de markt. Deze lippies heten Lip Paint en zijn verkrijgbaar in zowel matte als gloss. Bonus: het ruikt echt super lekker. Zeker het proberen waard, dus.


4. L’Oréal Brow Artist Xpert 
Prijs: €10,99

Heb je nog een nieuw wenkbrauwpotlood nodig? Dan kun je even bij de L’Oréal schappen kijken, want als het goed is ligt de Brow Artist Xpert nu in de winkel. Door de driehoek vorm van het potlood gaat invullen lekker snel en makkelijk. Met het borsteltje hoef je vervolgens alleen even je wenkbrauwen door te borstelen voor een natuurlijk resultaat, et voilà.


5. L’Oréal Colorista Sprays
Prijs: €7,99

Enorm leuk voor het festivalseizoen: de Colorista Sprays. Verkrijgbaar in de kleuren Grey, Hot Pink, Lavender, Mint, Pastel Blue, Pink en Turqoise. Als je flink wil experimenteren met leuke haarkleuren zonder je haar permanent te verven is deze spray ideaal. Je spoelt het namelijk makkelijk uit met shampoo zodra je de kleur weer zat bent. Ideaal als je voor een dag met roze haar door het leven wil gaan!


6. Marc Jacobs Daisy Dream Kiss
Prijs: €73,33 (50 ml)

Als de Daisy geuren jouw favoriet zijn weten we zeker dat je de Kiss edition ook lekker vindt. Het ruikt fris, modern en vrouwelijk. De topnoten zijn mandarijnblad, zwarte bes en rode peer, gevolgd door zuivere pioenroos, kersenbloesem en rode roos. De basisnoten blank hout, sandelhout en ambrox sluiten het parfum af.

Het parfum is hier te koop.


7. DKNY Nolita Girl

Prijs: onbekend

Het is een goede tijd voor iedereen die een nieuw parfum nodig heeft, want ook DKNY legt een nieuw geurtje in de schappen. Nolita Girl wordt aan de Be Delicious-lijn toegevoegd. Als bloemig en poederig jou blijmaakt is dit iets voor jou. De belangrijke noten zijn framboos, viool, magnolia en sandelhout. Hmm!





8. Catrice lente/zomercollectie
Prijs: verschillend

Catrice is helemaal klaar voor de komende lente en zomer. Sterker nog, je kunt nu alvast je slag slaan en je mandje vullen met de nieuwe producten! Met ondere andere de Made To Stay Foundation, Copper Collection oogschaduw en blushes speelt Catrice goed in op de laatste trends. Het ziet er in ieder geval al heel veelbelovend uit.


9. Clinique Take The Day Off Cleansing Balm & Take The Day Off Make-up Remover

Prijs: €32 & €23,50

De Take The Day Off Cleansing Balm is een satijnzachte reinigingsolie, waarmee de meest hardnekkeige make-up effectief verwijder. De Make-up Remover is een zeepvrije remover in twee-fasen en haalt al jouw oog- en lipmake-up weg.


10. De Beautyblender bestaat 15 jaar!
Prijs: vanaf €19,95

Om dit te vieren heeft Beautyblender twee nieuwe Beautyblenders uitgebracht. De originele in het lichtroze én de kleine sponsjes perfect om concealer mee aan te brengen.


11. Essence Little Beauty Angels Colour Correcting
Prijs: vanaf €2,59

Deze producten zijn pas vanaf maart te koop, maar willen wij jullie alvast graag laten zien! Deze producten helpen namelijk jouw oneffenheden van de huid te laten verdwijnen en geven jou een egale teint. Roze voor een frisse look en groen neutraliseert roodheid.



12. Benefit They’re Real Double the Lip & Duo Shadow Blender

Prijs: verschillend

De speciale druppelvorm van de lipsticks maakt het makkelijker om de liplijn te volgen. De oogschaduw is super makkelijk in gebruik door de speciale Duo ShadowBlender in de kit.

13. Sally Hansen Color Therapy
Prijs: €10,99

De vernieuwde nagellakken van Sally Hansen combineren een kleur en rijke verzorging met argan olie. Er zijn maar liefst 38 nieuwe kleuren en wij mochten een paar kleuren uitkiezen en natuurlijk kozen wij voor roze.

Lees ook: 

Must reads 👀