Celebs

11 winterse looks van celebs die je meteen kunt kopiëren

Je kent het wel, je staat ‘s ochtends voor de kledingkast en je hebt helemaal niets om aan te trekken… In de zomer kwam je hier nog makkelijk vanaf met alle leuke zomerkleding, maar in de winter is dit een stuk lastiger. Je wilt je zowel warm als fashionable aankleden en dit is elke dag weer een nieuwe uitdaging. Om jou te helpen hebben wij 11 winterse looks van celebs ter inspiratie op een rijtje gezet. 

Gigi Hadid

Topmodel Gigi Hadid kiest voor een all black outfit. Een warme cosy trui met daaronder een asymmetrische zijden rok. De outfit maakt Gigi af met een paar over the knee boots. Warm en erg chic! 

Kendall Jenner

Het lukt Kendall elke keer weer om er goed uit te zien. We zien haar op de foto met een zwarte leren legging met daarboven een erg lange witte blouse, die ze half open draagt. Als eyecatcher kiest ze voor een winterse jas met een grafisch printje. Haar outfit maakt ze af met zwarte leren boots en een handtas. 

Hailey Baldwin

De vriendinnen Gigi en Kendall zien er op en top uit en hierbij kan Hailey Baldwin natuurlijk niet ontbreken. Hailey kiest voor een suède overslagrok met een zwart topje. Hierboven draagt ze een lichtgroene jas met een print. Net als Gigi kiest ze voor over the knee boots.

Olivia Palermo 

It-girl Olivia Palermo ziet er echt altijd goed uit! Ze draagt op de foto een bruine flared broek met daarboven een grofgebreide wollen trui. Haar jas matcht erg goed met de broek, door de bruine kleur die erin terugkomt. Om haar benen extra lengte te geven, gaat ze voor een paar hakken onder de flared broek. 

Emma Roberts

Actrice Emma Roberts gaat voor een basic outfit met alleen een opvallend rode bontjas. Onder haar jas draagt ze jeans met een paar stoere bikerboots. 

Bella Hadid

Bella Hadid kiest voor een luipaard faux fur jas, een erg gewild item dit seizoen! De rest van de look houdt ze lekker basic. Met haar zwarte jeans en top gaat onze aandacht volop naar deze mooie jas.

Selena Gomez

Selena ziet er haast altijd goed uit. Zo ook weer deze keer, waarbij we de zangeres zien in een vrolijk jurkje en een leren jas met bont. Ze kiest hierbij voor lakleren zwarte boots met een blokhak, comfy en tegelijkertijd erg cute!

Vanessa Hudgens 

Vanessa Hudgens is bijna onherkenbaar met haar grote hoed en zonnebril op. De actrice heeft gekozen voor een panty met daarboven een zwarte jurk en jas. Ze heeft het vast koud, want ze heeft een grote sjaal om haar lichaam heen geslagen. Onder al het zwart verschijnt er nog een beetje kleur, want we zien bruine pumps aan Vanessa’s voeten. 

Blake Lively

De Gossip Girl actrice heeft gekozen voor een donkerblauwe leren broek en winterjas in combinatie met een witte blouse. Haar outfit maakt ze compleet met donkerblauwe booties. Zou donkerblauw Blake’s lievelingskleur zijn?

Romee Strijd

Topmodel Romee Strijd houdt het graag casual buiten de catwalk om. Ze kiest voor een lekkere casual look, met een zwarte leren broek en nette jas. Ze is het lopen op hakken lopen vast zat, aangezien ze is gegaan voor comfortabele witte sneakers

Taylor Swift 

Taylor Swift houdt in tegenstelling tot de meeste celebs van opvallende kleurtjes in haar outfits. De zangeres kiest vaak voor een lieve meisjesachtige look. Nu ook dit keer met een babyblauwe jas, waar ze een dikke panty onder draagt met zwarte pumps. Als accessoire kiest ze voor een beige handtas en een lekkere warme muts. 

Lees ook:

​Beeld: Getty Images 

Must reads 👀