Fashion

Barbie's worden tegenwoordig op een lugubere manier gebruikt

1
...

Herinneren​ jullie het nog dat je vroeger oneindig lang met Barbiepoppen speelde? Geef het toe, we missen dit allemaal weleens. Maar we hebben goed nieuws voor jou, want je hoeft Barbie niet meer te missen. Barbie wordt namelijk niet meer alleen als speelgoed gebruikt. Het is tegenwoordig normaal om het onthoofde hoofd van deze pop op je vingers als accessoire​ te gebruiken. 

Ben jij toevallig nog op zoek naar unieke accesoires, zoek dan vooral niet verder. Wij hebben de perfecte accessoire voor jou gevonden, namelijk het onthoofde hoofd van Barbie dat nu als ring gedragen kan worden. Als dit niet bijzonder is... 


Een verkoper op Etsy heeft een oplossing gevonden om oude Barbiepoppen tóch nog te gebruiken. Hij bedacht om het hoofd van Barbie af te hakken en hier ringen van te maken. Deze ringen verkoopt hij op Etsy. Het is in ieder geval een bijzondere manier om Barbie bij je te dragen, voor het geval je haar wel is mist. De Barbiepoppen waarvan de hoofden zijn afgehakt, zijn gebruikt en hebben volgens de verkoper een goed leven gehad. Toch fijne informatie voor de consument die besluit om deze ringen aan te schaffen ;-).


Het blijkt al een tijdje een trend te zijn. Op Instagram kan je op de hashtag #barbiering zoeken. Op deze hashtag komen veel foto's voorbij met deze bijzondere ringen. Mocht je liever niet Barbie's afgehakte hoofd op je vingers dragen dan kun je er ook nog voor kiezen om Ken, Action Man of Max Steel als accessoire te dragen. Je kan het ook natuurlijk je vriendje cadeau doen, zodat jullie matching ringen hebben. De ringen die deze creatieveling verkoopt zijn allemaal verstelbaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de ringmaat. Je kan de ringen kopen bij de verkoper onder de naam gjarvisjewelryetc op Etsy voor 8,68 dollar exclusief de verzendkosten. 

Lees ook:

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 11 maanden geleden Gathering

    Mijn ding is het niet maar creatief is het wel :p

  1. 1