Celebs

Zo bereiden Victoria’s Secret modellen zich voor op de VS Fashion Show

5 december is het weer zover. Nee, we hebben het niet over onze goedheiligman, maar over de meest spraakmakende show van het jaar: de Victoria’s Secret Fashion Show! Alle Angels zijn al druk aan het trainen om helemaal in shape de catwalk te veroveren. Ben jij benieuwd welke workouts zij doen? Klik dan snel verder.

Dit jaar vliegen de Angels over naar Parijs. Onder anderen Romee Strijd, Taylor Hill, Elsa Hosk en Alessandra Ambrosio zijn fulltime aan het trainen voor de belangrijkste show van het jaar.

Romee Strijd gaat los in de sportschool. Van squats tot lunges, wij doen haar die eerste workout niet na… 

Adriana Lima houdt haar lichaam in shape door touwtje springen en kickboxen.

Alsof het niks aan doet Elsa Hosk wat squats.

Check vooral de tweede workout van Josephine Skriver, dat ziet er moeilijk uit!

Martha Hunt laat zien hoe zij aan haar buikspieren komt. Nu wij nog.

Sara Sampaio maakt haar trainingen extra zwaar door middel van gewichten. Hoeveel kilo denken jullie dat de gewichten wegen?

Als dit geen motivatie is! Wil jij de Angels in actie zien op de catwalk en ben jij ook razend benieuwd welke artiesten er dit jaar optreden in de bekende Victoria’s Secret Fashion Show? Als je de show live wil kijken moet je er wat voor over hebben, want op 6 december om 4:00 uur (ja ‘s nachts) start de wereldpremière. Gelukkig wordt de show herhaald op onze vertrouwde Nederlandse buis, diezelfde dag om 22:30 uur op Net5. 

Lees ook:

Beeld: Getty Images