Lifestyle

6 fijne Spotify afspeellijsten voor elk moment van de dag

0
...

Geen inspiratie maar wel zin in muziek? Dan zijn de afspeellijsten van Spotify ideaal. Inmiddels kunnen veel mensen al niet meer zonder! Maar met zoveel afspeellijsten binnen handbereik kan het soms moeilijk worden om er eentje uit te kiezen. Daarom heeft Girlscene voor jou een lijstje gemaakt met de beste Spotify afspeellijsten voor elke gelegenheid!

Of het nu om sporten, uitgaan of huiswerk maken gaat: muziek maakt alles leuker en fijner. Maar niet tijdens elke gelegenheid wil je dezelfde muziek horen. Sterker nog, bij de meesten kan de smaak sterk verschillen. Daarom is Girlscene voor jou op zoek gegaan naar de beste Spotify afspeellijsten voor verschillende gelegenheden. 


Vóór werk of school
Kan jij 's ochtends (of 's middags) wel een oppepper gebruiken voordat je aan werk of school begint? Dan is deze afspeellijst precies wat je nodig hebt! Met een flinke dosis energieke maar niet te overweldigende muziek bereid je jezelf mentaal helemaal voor op de volgende uitdaging. De dag doorkomen is soms erg lastig, maar deze oppeppende afspeellijst geeft je de push die je nodig hebt. 


Na werk of school
Deze lijst is perfect voor het einde van een drukke dag. Het is een echte girlpower lijst en het is ideaal om een vrije avond of weekend mee in te luiden. Precies de goede balans tussen relaxed en vrolijk. 


Tijdens het sporten
Zeker als je buiten aan het hardlopen bent of fitness doet in de sportschool is het heerlijk om een lange afspeellijst met goede muziek te hebben. Niks is vervelender dan onderbroken worden doordat je steeds een ander liedje zelf moet opzetten met de juiste beat. Een goede sportafspeellijst is essentieel!


In de auto of met vriendinnen
Lekker hard met goede én fouten nummers meezingen? In de auto waar niemand anders het hoort of met je beste vriendinnen in je kamer? Dat doe je met deze heerlijke meezing afspeellijst! Ook perfect als je houdt van zingen onder de douche. 


Relax zondag
Drukke week gehad? Dan is natuurlijk niks fijners dan een rustige relax zondag. Lekker op de bank liggen met een goed boek en een warme kop chocolademelk. Of gezellig met vriendinnen op je kamer hangen en eens goed bijkletsen. En deze afspeellijst is het perfecte achtergrondgeluid voor zo'n lekkere luie dag. 


Voor als je niet kunt slapen
Last van slapeloze nachten? Niet omdat je gewoon te lang doorfeest of Netflix series blijft kijken, maar omdat je echt niet kun slapen? Dan helpt deze afspeellijst jou helpen ontstressen. Wie weet krijgen deze nummers je ook binnen no time in slaap. 

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook