Films & Series

Deze 6 series stoppen er in 2017 helaas mee

Series, of je ze nou op Netflix, tv of online kijkt: bijna iedereen is er dol op! Er is dan ook niks fijners dan op een koude winteravond of bewolkte herfstmiddag lekker op de bank te kruipen om je favoriete serie te kijken. Totdat de donkere dag komt dat de seriemakers ermee stoppen. Hier een lijst van 6 series die op dit moment of binnenkort hun laatste seizoen hebben. 

Er zijn zoveel leuke series op Netflix en tv dat het soms moeilijk is om te kiezen. Maar als je eenmaal aan eentje begint ben je hooked. Niks is dus vervelender wanneer jouw serie ermee stopt. Helaas is dat volgend jaar wel het geval voor de volgende 6 series… 

The Vampire Diaries
The Vampire Diaries begon deze herfst in Amerika aan zijn achtste en laatste seizoen. De afgelopen jaren is de cast van deze serie erg veranderd en het einde zat er dus ook al aan te komen. Toch heeft The Vampire Diaries het nog lang volgehouden en zullen veel meiden hun favoriete vampieren erg missen na dit laatste seizoen! 

Orphan Black
Deze bekende Canadese serie won dit jaar nog een felbegeerde Emmy Award. Toch werd deze zomer bekend gemaakt dat het komende vijfde seizoen de laatste zal zijn. Misschien dat het te maken heeft met de hoeveelheid verschillende rollen Tatiana Maslany voor de serie moet spelen? Zo houdt ze geen tijd en energie meer over voor andere dingen! 


Teen Wolf
Ook het bekende bovennatuurlijke Teen Wolf van MTV eindigt helaas na het huidige seizoen. Seriemaker Jeff Davis moest met pijn in het hart deze zomer aankondigen dat seizoen 6 de laatste zal zijn. Wij zijn zeker benieuwd wat er komend seizoen allemaal in Beacon Hills weer zal gebeuren! 

Pretty Little Liars
Pretty Little Liars stopt er ook na het zevende seizoen mee. De meiden Spencer, Emily, Hanna, Aria en Alison hebben al van alles meegemaakt en er lijkt nu echt een einde te komen aan hun avonturen. Nu alleen nog hopen dat alle mysteries opgelost worden en al ons vragen beantwoord! 


Girls
Baanbrekend is deze serie van HBO zonder twijfel geweest. Er werd dan ook veel over gesproken in de media, zeker aan het begin. De jonge Lena Dunham werd in één klap heel beroemd als schrijfster, regisseur en hoofdrolspeelster van de serie. Sindsdien zijn er al vijf seizoenen van de serie verschenen. Maar HBO kondigde begin dit jaar aan dat seizoen 6 in 2017 het laatste seizoen van de serie zal worden. 
 

Devious Maids
De dames van Devious Maids hebben in vier jaar tijd heel veel meegemaakt. Elke aflevering had genoeg drama voor een heel seizoen en de kijkers waren er dol op! Toch zal jammer genoeg seizoen 4 het allerlaatste van deze serie zijn en blijven. Vanwege de grote verontwaardiging van fans zag het er even nog naar uit dat de serie overgenomen zou worden door een ander netwerk. Maar ook dat was not meant to be

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: iStock

Must reads 👀