Lifestyle

Girlbands uit onze jeugd: toen en nu

1
...

Sugababes, Atomic Kitten, Spice Girls, Destiny's Child: als kleine meisjes konden we er geen genoeg van krijgen! We kenden de dansjes, liedjes en kledingstyles van elke girlband uit ons hoofd. Maar tegenwoordig hoor je over de meeste leden van deze girlbands niet zoveel meer. Tijd voor Girlscene om eens op onderzoek uit te gaan en de girlbands uit onze jeugd met toen en nu te vergelijken. 

Van inmiddels wereldberoemde artiesten zoals Beyoncé en bekende fashionista's zoals Victoria Beckham weten we natuurlijk wel hoe ze er tegenwoordig uitzien. Maar er zijn ook genoeg leden van deze oude girlbands waar we maar weinig over horen. Zouden we ze nog herkennen als we ze in een tijdschrift of op een website tegenkwamen? Zijn ze veel veranderd? 

Girlscene zet alle vier de girlbands op een rij met foto's van toen en nu. Alle bandleden van de meidengroepen komen voorbij! 

Sugababes 

De Sugababes heeft in totaal zes verschillende leden gekend: Siobhán, Mutya, Keisha, Heidi, Amelle en Jade. Maar Mutya, Keisha en Heidi (die je ook in de afbeeldingen hierboven ziet) zijn zeker de bekendste. Daarbij hebben deze drie ook het langst in de band gezeten. Maar inmiddels zijn we al heel wat jaartjes verder en zijn de zes oude bandleden behoorlijk veranderd. 

Kijk maar:

Atomic Kitten

Atomic Kitten heeft net als de Sugababes in totaal zes bandleden gekend. Heidi Range heeft bij zowel Atomic Kitten als bij de Sugababes gezeten. Zij en de andere Britse meiden zorgden voor een echte succesformule en scoorden vele hits tussen 1999 en 2005. In 2013 maakten ze nog een korte comeback, maar een echte doorbraak werd het niet. 

Herken jij alle (oud)leden van Atomic Kitten nog?

Destiny's Child

Destiny's Child kennen we allemaal nog wel! Maar dat komt natuurlijk vooral door de wereldberoemde Beyoncé. Echter voordat zij als solo-artiest doorbrak was ze één van de drie (en een tijdje zelfs vier) meiden van de girlband Destiny's Child. Ook deze band heeft in totaal zes leden gekend. 

Herken je ze allemaal nog terug?

 

Spice Girls

De Spice Girls, wie kent ze niet?! Deze bekende Britse girlband was overal bekend in de jaren '90 en hun hits hoor je zelfs in 2016 nog over de hele wereld. Natuurlijk zijn de Spice Girls al lang uit elkaar en allemaal hun eigen weg ingeslagen. Leden zoals Victoria Beckham zien we nog dagelijks terug in de media, maar er zijn ook een aantal die we heel weinig zien. En intussen zijn er al aardig wat jaartjes voorbij gegaan. 

Wie is er volgens jou het meest veranderd?

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 11 maanden geleden hasnadima

    Leuk artikek! Alleen jammer dat er geen namen staan bij de foto's van de (oud)leden want ik ken ze niet allemaal dus dan weet ik niet wie-wie is (met name bij sugababes en atomic kitten)

  1. 1