Beauty

Bizar: Kim Kardashian gebruikt deze paardenshampoo

Nog maar een maandje en dan zitten we weer in de leukste maand van het jaar! Wij op de redactie kunnen niet wachten tot het december is. De maand van gezelligheid, feestjes, vrienden en familie. We willen er natuurlijk wel fabulous bijlopen tijdens deze maand vol glitter and glamour. Bekijk snel welke producten jij nodig hebt om te shinen komende maand.

Deze maand is de Beautybox iets anders dan normaal. Er zitten namelijk drie producten in die iedereen krijgt, waaronder de Kim K. shampoo en conditioner, maar ook vier variërende producten. Dat is dus nog een verrassing! Vandaag laten wij je zien welke producten wij hebben ontvangen. Scroll snel verder!


Dit zijn de producten die in iedere Beautybox zitten:
♥ Mane ‘n Tail – Shampoo en conditioner (travel size)
♥ LOOkX – Eyeliner in Miracle Nude (18)
♥ Trind – Extra moisturizing cuticle cream

Dit zijn onze vier verrassingsproducten:
♥ Mario Badescu – Seaweed night cream
♥ Body Shop – Body butter
♥ Philosophy – Purity made simple gezichtsreiniger
♥ IDC – Rose hip shower gel


Mane ‘n Tail shampoo en conditioner

Dit is ‘m dus. Dé shampoo die Kim Kardashian en vele andere sterren als Jennifer Aniston en Sarah Jessica Parker gebruiken. Bloggers zijn er ook lyrisch over. Wist je dat deze shampoo vroeger voor paarden werd gebruikt? Sinds eigenaren zagen dat paardenhaar hier voller en glanzender werd, gingen zij het zelf ook gebruiken. Veel celebs zweren dus bij deze shampoo en conditioner!


LOOkX eyeliner

Deze nudekleurige eyeliner breng je aan op de waterlijn van je oog, hierdoor krijg je een open en stralende blik. Er zit ook nog eens een ingebouwde puntenslijper in!


Trind cuticle cream

Vaak wordt het verzorgen van je nagelriemen vergeten, gelukkig komt Trind komt met de uitkomst. Deze moisturizing cuticle cream verzacht je nagelriemen en voorkomt uitdroging.


Philosophy gezichtsreiniger

Beautybloggers zweren bij deze reiniger van Philosophy. Deze 3-in-1 reiniger is geschikt voor het reiniger van je gezicht én ogen.


IDC Rose Hip Showergel

Natuurlijk wil je ook lekker ruiken tijdens de feestdagen en hiervoor heeft de Beautybox deze douchegel van IDC toegevoegd! Ook super handig formaatje voor op reis.


The Body Shop body butter

Om je lichaam even goed te verzorgen tijdens deze koude maanden zit deze bodybutter in de box. Hij hydrateert je lichaam goed en laat ook nog eens een subtiele geur achter.


Mario Badescu nachtcrème

En last but not least, deze nachtcrème met zeewier(!). Smeer hem voordat je gaat slapen op je gezicht en word wakker met een super zachte huid.

De Beautybox kost €14,95 per maand. Wil jij deze Beautybox kopen of een abonnement afsluiten op de Beautybox? Klik dan hier.

Lees ook:

Beeld: Getty Images