Lifestyle

Viral: deze knappe Amsterdamse bouwvakker zou model moeten worden

Zoals je misschien weet kun je letterlijk overal als model worden gescout. Zélfs als je bouwvakker bent en gewoon aan het werk bent voor Febo. Het overkwam de Amsterdamse Nicky. Toen de 26-jarige op straat ontdekt werd door iemand met veel volgers ging het snel. Zijn foto werd gedeeld én ging viral, waarna iedereen roept dat hij model moet worden…

Het zou je maar overkomen! Ben je op een doodgewone – tegenwoordig koude – maandag aan het werk, word je ineens aangesproken of je model bent. Niet iets wat je dagelijks overkomt, maar voor Nicky was dit vorige week werkelijkheid. Hij grapte: “Nee, anders stond ik hier niet” en daarmee was het verhaal klaar. De vrouw en de bouwvakker wisselden hun Instagram accounts uit en gingen vervolgens door met hun dag.

Blijkbaar was de vrouw zo onder de indruk van de goede looks van deze man dat ze een foto van hem deelde op zowel Instagram als Twitter. Zij was niet alleen onder de indruk van Nicky, de rest van de wereld ook! Nicky omschrijft het zelf als ‘overdreven’, maar het feit dat de berichtjes blijven binnenstromen zegt genoeg. De foto ging viral. Bovendien heeft hij er op Instagram ontzettend veel volgers bij (de teller ging van 400 naar ruim 26.000) en wordt er geroepen dat hij absoluut model moet worden. Op dat front blijft het rustig, maar hij gaat er wél over nadenken. 

Lees ook:

Bron

Must reads 👀