News

Vrouw spendeert €20.000 om op Kim Kardashian te lijken: ‘Ik ben het helemaal zat’

Toegegeven: laten we ons niet allemaal inspireren door celebrity’s die we op het internet spotten en in bladen tegenkomen? Van Kylie’s volle lippen tot de kledingstijl van je favoriete celeb… Deze bekende personen hebben vaak op één of andere manier invloed op je leven. Ook op Claire, die €20.000 uitgaf om op Kim Kardashian te lijken. Daar heeft ze nu veel spijt van.

Kim Kardashian is een prachtige vrouw om te zien. Niet voor niets is ze zo’n wereldster! Ze inspireert veel vrouwen om eruit te zien als Kim K én om zich te kleden zoals zij doet, maar dat je daar niet per se gelukkig van wordt bewijst de Britse Claire. Deze 27-jarige vrouw wilde zo graag op Kim Kardashian lijken en nu dat (semi) is gelukt, is ze ‘sick and tired’ om met de realityster vergeleken te worden.

Met haar grote ogen, volle wenkbrauwen en donkerbruine haar heeft Claire inderdaad wat weg van Kim Kardashian. Ze is overigens niet compleet zo geboren, aangezien ze omgerekend zo’n €20.000 heeft uitgegeven om maar iets te kunnen lijken op Kim. Inmiddels zegt ze dat het haar leven geruïneerd heeft. “Ik ben het zat om vergeleken te worden met Kim Kardashian. Ik ben mijn eigen persoon”, vertelt ze. Maar waarom wilde ze dan in eerste instantie zo graag Kim’s dubbelganger worden? Eén woord: geld. “Ik had altijd iets weg van Kim en ik dacht dat ik daarop kon kapitaliseren door haar looks te kopiëren. Nu haat ik het.” Sterker nog, als ze nu vergeleken wordt met Kim raakt ze van streek.

Ze geeft toe dat ze vroeger haar borsten liet vergroten, maar dat ze verder niets aan haar lichaam liet verbouwen. Waar ze de rest van het geld aan heeft uitgegeven is niet bekend, maar iedereen weet dat het veel geld kost om op Kim K te lijken…

Lees ook:

Bron
Beeld: Getty Images