Fashion

Wauw: de nieuwe UGGs hebben een flinke upgrade gekregen

8
...

De meest geliefde én de meest gehate schoen in de winter moet wel een paar UGG laarzen zijn. Heb je koude voeten? Dan lach je iedereen uit op jouw 'pantoffels', want mooi dat jij wél warme voeten hebt. Maar wist je dat de laars nu is vernieuwd voor een limited edition collectie? Zulke fancy UGGs heb je in tijden niet gezien. Helaas hangt er een flink prijskaartje aan de nieuwe UGGs...

Een winnend team moet je niet veranderen en ondanks dat veel mensen UGGs verafschuwen, is de laars toch here to stay. Je wil de winter immers met warme voeten doorkomen en dan kun je niets anders dan een paar van die UGGs aan je voeten trekken. En pssst... als je het goed combineert staat het nog hartstikke prima ook. Toch besloot het Australische merk om het nu even helemaal anders te doen en daarvoor gingen ze de samenwerking aan met Swarovski.


UGG laars
, €3999

Het model Classic Tall heeft met hulp van Swarovski namelijk een flinke upgrade gekregen en wauw, we weten niet wat we zien! De limited collectie bestaat namelijk uit deze Tall boot die stuk voor stuk helemaal volgeplakt zijn met Swarovski kristallen. Saillant detail: de Classic Tall Crystal Rocks telt maar liefst 10.000 (!) steentjes. Erg betaalbaar is het daardoor niet, want je mag namelijk €3999 van je rekening laten schrijven als je dit paar wil afrekenen bij Bijenkorf.

Lees ook: 

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

8 reacties

 • 1 jaar geleden LiilPie

  Oeh, had net dat filmpje gezien; erg inderdaad!

  Ik denk wel dat het te maken heeft met wie dat doet en niet dat ze geschoren worden. Want, geschoren worden ze sowieso (fijner voor die beestjes in de zomermaanden).

  Het is die mensen die zo harteloos te werk gaan met die scheermachine.

 • 1 jaar geleden LiilPie

  Volgens mij trekken ze het schapenvacht er niet uit hoor, dat scheren ze gewoon weg. Had ooit een filmpje gezien waarin ze dat deden, het schaapje vindt het even niet fijn; maar daarna is 'ie wel van dat zware vacht af.

 • 1 jaar geleden Jughead

  @carousel, uh nee dat doen ze niet

  https://www.youtube.com/watch?v=euJieWG3Gxc

 • 1 jaar geleden Carousel

  @Tamarputtman_, ze gebruiken de vacht van slachtafval hoor.

  Ik vind het echt vreselijk lelijk. Vind uggs sowieso lelijk maar dit ziet er echt bijzonder goedkoop uit, netalsof het rechtstreeks voor 2 euro uit China komt.

  En dan te bedenken dat je voor die sloffen net zoveel afrekent als twee jaar collegegeld, bizar toch.

 • 1 jaar geleden Claudia

  iets wat lelijk is nog lelijker maken, het kan echt! wel jammer eigenlijk dat uggs achter loopt. want je hebt al jaren goedkopere knock-offs die met van die pailletjes zijn versierd.

 • 1 jaar geleden Soepstengel

  Deze hadden ze al een tijdje toch..

 • 1 jaar geleden Jughead

  wat hieronder staat!

 • 1 jaar geleden Tamarputtman_

  stom merk, al die zielige schapen het haar uittrekken in een ander land waar dat mag, ga eerst even de waarheid uitzoeken over Uggs voordat je helemaal enthousiast gaat doen over ze... Haal ze alsjeblieft van de markt af met alle andere winkels die niet aan dierenleed denken.... Dit is net zoiets als met die zielige angora konijntjes :'(

 1. 1