Lifestyle

Deze concerten in december wil je niet missen!

Stipt 10:00 uur voor de computer zitten om tickets te scoren, uren van tevoren in de rij staan en een overload gillende meisjes om je heen. Concerten zijn natuurlijk hartstikke tof, bezoek jij ook wel eens een concert van een minder bekende artiest? Geen lange rijen én een veel grotere kans om vooraan te staan, hoe vet is dat? Girlscene zet de leukste concerten in december voor je op een rijtje!

Jain

Wie
Kennen jullie Jain al? Deze 24-jarige Franse madame maakt super vrolijke nummers. Als kind reisde ze de wereld rond met haar familie. Hoe cool? Door deze reis leerde leerde ze veel verschillende muziekstijlen kennen en dit hoor je terug in haar muziek.

Wanneer + waar
6 december: Bitterzoet, Amsterdam

Prijs
€12

Watch on YouTube

Con Brio

Wie
Con Brio is een Amerikaanse band. Con Brio betekent ‘extra levendig’ en ze hebben natuurlijk niet voor niks deze naam gekozen. Want levendig, dat zijn ze zeker op het podium! Pop, soul en funk maken deze heren, dus niemand blijft stil staan tijdens dit concert.

Wanneer + waar
6 december, BIRD Rotterdam
7 december, TivoliVredenburg Utrecht
Pssst, eind november staan ze ook al in Amsterdan, Groningen én Nijmegen!

Prijs
€14

Watch on YouTube

Milow

Wie
Kennen jullie Milow nog? Hij scoorde een paar jaar geleden een grote hit met You Don’t Know en later met een 50 Cent cover Ayo Technology. And he’s back! Hij heeft een nieuw album en treedt daarom meerdere keren op om zijn nieuwe liedjes te laten horen.

Wanneer + waar
1 december, Oosterpoort Groningen
6 december, TivoliVredenburg Utrecht
16 december, Doornroosje Nijmegen
17 december, De Roma Borgerhout (België)

Prijs
Vanaf €27

Watch on YouTube

ScHoolboy Q

Wie
Wij vroegen ons af waarom wij nog nooit gehoord hadden van ScHoolboy Q, hij is namelijk één van de meest populaire west coast rappers op dit moment. Hij is lekker bezig en heeft afgelopen zomer een nummer opgenomen met de enige echte Kanye West.

Wanneer + waar
9 december, TivoliVredenburg Utrecht

Prijs
€33,50

Watch on YouTube

Anna Rune

Wie
Ben jij gek op singersongwriters? Dan is dit concert iets voor jou. De Vlaamse Anna Rune mag zichzelf namelijk de Beste Singer-songwriter van Nederland noemen. Ben jij benieuwd? Ze treedt drie keer op in december.

Wanneer + waar
10 december, TivoliVredenburg Utrecht
17 december, Mezz Breda
18 december, Paradiso Amsterdam

Prijs
€9

Watch on YouTube

Lees ook:

Must reads 👀