Real life

Girls Issues: Ik heb een kledingcrisis

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die ‘s ochtends altijd moet haasten, omdat ze niet weet wat ze aan moet trekken.

Lieve Girlscene,

Vroeger had ik vaak het probleem dat ik niet weet wat ik moet aandoen en daardoor moet ik mij altijd haasten. Nu probeer ik mijn kleren ‘s avonds al klaar te leggen, maar soms weet ik gewoon echt niet wat ik moet aan doen. Ik denk dan ‘ik doe het morgenvroeg wel’. Hebben jullie soms tips om de juiste outfit te vinden?

Anoniem

Lieve Anoniem,

Iedereen heeft ‘s ochtends wel eens een kledingcrisis. Wij staan soms ook een half uur voor de kast en hebben geen idee wat we aan moeten trekken. Van haasten wordt natuurlijk niemand vrolijk in de ochtend, wij ook niet. Tijd om hier iets aan te doen! Waar wij vaak inspiratie uit halen is het bekijken van outfitfoto’s. Ga bijvoorbeeld eens naar een website als lookbook.com en volg meiden die matchen bij jouw kledingstijl. Waar wij ook veel inspiratie uithalen zijn modeblogs. Ga eens op zoek naar modebloggers die jij leuk vindt en volg ze. De meeste bloggers plaatsen elke dag wel een blog, dus inspiratie genoeg! Volg ze gelijk op Instagram, dan heb je outfitinspiratie binnen handbereik. Super handig!

Veel succes!

Liefs,
Girlscene

Heb jij ook een Girls Issue? Mail dan naar info@girlscene.nl​

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀