Lifestyle

11 knappe mannen die ook nog eens muziek maken

5
...

Of het nou op je werk is, tijdens het leren of in de kroeg: iedereen luistert naar muziek. Nu gaat dit artikel niet alleen over muziek, maar juist over de knappe mannen die achter jouw favoriete deuntjes zitten. Dus ga er maar even goed voor zitten en leg je (huis)werk aan de kant, want wij hebben elf muzikale knapperds voor jou geselecteerd.

John Mayer

John Clayton Mayer heeft niet alleen een knap koppie en een gouden strot, maar kan ook nog eens goed schrijven én speelt gitaar.

Douwe Bob

Dacht je dat knappe mannen in Nederland niet bestonden? Jawel hoor! De 24- jarige Douwe is namelijk gewoon geboren en getogen in Amsterdam.

Adam Levine

Adam Noah Levine komt je vast bekend voor, hij is namelijk de leadzanger van de band Maroon 5. Hoewel zijn reputatie niet al te best is als echte womanizer, kan kijken geen kwaad, toch ;-)?

Penn Badgley

In september was Penn nog in Nederland te vinden met zijn band Mothxr. Na zijn carrière als lonely boy in Gossip Girl heeft hij namelijk het roer volledig omgegooid en focust zich op muziek. Vinden wij helemaal niet erg!

Ed Westwick

Denken we aan Gossip Girl, denken we aan Chuck Bass... Ja, ook hij heeft het geprobeerd in de muziek. Hoelwel Ed Westwick en zijn band The Filthy Youth sinds 2012 geen nieuwe muziek meer maken, vinden wij dit wel een goed excuus om toch even weg te zwijmelen bij deze knappe verschijning.

Dotan Harpenau

Nog een hottie van eigen bodem! Dotan Harpenau zit namelijk achter het heerlijke nummer 'Home' en tot onze grote ontdekking blijkt hij ook nog eens super knap te zijn...

Luke Hemmings

Ben jij een 5 Seconds of Summer fan? Dan hoeven wij je dit vast niet meer te vertellen. De 20-jarige Luke is de zanger van de populaire band en hij komt waarschijnlijk geen aandacht tekort.

Joshua Nolet

Oelala, deze blonde guy mag er ook wel wezen. Joshua is de zanger van Chef'special, hoewel hij de laatste tijd meer in Amerika te vinden is dan in Nederland, komt hij gewoon uit Haarlem.

Bradley Simpson

Ahhh, wat een cutie! Deze The Vamps-zanger is nog maar 21 jaar en superdruk met zijn band. Is hij toevallig nog vrijgezel :-)?

Valentin Brunel​

Valentine Brundel zegt je waarschijnlijk niet meteen iets. Als wij zeggen Kungs, gaat er dan wel een belletje rinkelen? Valentine heeft misschien geen gitaar in zijn hand, maar een DJ maakt toch ook muziek!

Kygo

Tegen Noorse Kyrre Gørvell-Dahll zeggen wij ook geen nee. Je kent hem waarschijnlijk van zijn hits Stole the Show en Firestone. Wij willen de show wel met hem stelen.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

5 reacties

 • 11 maanden geleden Garrixer

  Jaaa waar is martin garrix?😜❤

 • 11 maanden geleden clique__as__frick

  jaaaaaa Joshua maar jullie zijn ook Tyler Joseph en Josh Dun vergeten

 • 11 maanden geleden remember-me

  En Matt Corby, hij is 10x knapper dan al deze bovenstaande heren (vind ik dan he) haha :P

 • 11 maanden geleden nietactief

  En Shawn Mendes...

 • 11 maanden geleden EDM❤️

  Jullie vergeten Martin Garrix😝

 1. 1