Lifestyle

Echt waar: hoe langer je single bent, hoe leuker je volgende relatie

0
...

Is jouw laatste relatie alweer een tijdje geleden? De vragen van je familie wanneer je weer een vriendje mee naar huis neemt en de blikken vol medelijden als je vervolgens zegt dat je nog single bent zijn vervelend, maar er zit ook een positieve kant aan lang single zijn. Je volgende relatie wordt er namelijk alleen maar leuker op! Geloof je ons niet? Lees dan vooral verder, want wij leggen je precies uit waarom lang single zijn helemaal niet erg is. 

Je kent jezelf enorm goed
De valkuil van een relatie is dat je niet meer weet wie je bent zonder jouw wederhelft. Dat is bij jou niet het geval. Als single girl weet je precies wie je bent en wat jij leuk vindt. Daar ben jij wel achter gekomen in de lange tijd dat jij vrijgezel bent. En als je jezelf goed kent, weet je ook wie goed bij jou past. Enne... die Gossip Girl verslaving moet hij maar voor lief nemen. No way dat jij jezelf verandert voor een ander!

Je bent écht toe aan een relatie
Je hebt mensen die van de ene relatie in de andere stappen. Een nieuwe relatie is eigenlijk als een pleister op een wond; meestal loopt de nieuwe relatie ook weer op de klippen. Dit komt doordat je helemaal geen tijd hebt om stil te staan wat er is gebeurd, wat er is misgegaan en het belangrijkste: hoe je het niét wilt in een volgende relatie. Heb jij dus geen last van, want jij weet dat wanneer jij aan een relatie begint je er ook echt aan toe bent. 

Je weet wat je verdient
Jij neemt geen genoegen met de eerste die voorbij komt. Jij bent niet op zoek naar een jongen die jaloers is als je met vriendinnen naar een feestje gaat of iemand die je afsnauwt omdat je niet weet wat buitenspel is. In de tijd dat jij single bent heb je bewezen dat je alleen aan een relatie begint als het écht een jongen is die goed bij jou past. 

Je zal vanzelf de juiste aantrekken 
Jij hebt helemaal niemand nodig om jou gelukkig maken, in de tijd dat je vrijgezel bent heb je echt wel geleerd hoe je jezelf kunt vermaken. Omdat je onafhankelijk bent, weet je wat je waard bent. Dat is enorm goed voor je zelfvertrouwen! En zelfverzekerde dames zijn ontzettend aantrekkelijk. Je zal dus vanzelf de juiste jongen aantrekken; iemand die weet dat hij jou niet voor lief moet nemen. 

Je kunt op jezelf vertrouwen
Omdat je hebt geleerd om op eigen benen te staan, weet je ook waar jij toe in staat bent. Je weet dat je altijd op jezelf moet en kunt vertrouwen. Heb je een naar gevoel aan een date overgehouden? Dan weet je dat je er niet mee door moet gaan én durf je dat ook te zeggen. En als het goed zit, dan weet je dat meteen. 

Je zal alleen maar meer genieten van een relatie
Doordat je lang single bent weet je ook wat je mist aan een relatie. Als je eenmaal door Cupido bent geraakt en weer van de markt bent zal je er alleen maar meer van genieten! Echt niet dat jij die vlinders in je buik en spannende eerste momenten voor lief zal nemen!

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook