News

Oh nee: 'Justin Bieber komt niet meer naar Nederland'

10
...

Ben jij ook groot fan van Justin Bieber? Dan heb je natuurlijk allang een kaartje voor zijn concert en staat 8 of 9 oktober al maanden groot omcirkeld in jouw agenda. Dan treedt de superster op GelreDome, Arnhem. Wat kijken we daar lang naar uit! Maar Justins concert dreigt in het water te vallen, de zanger moet zijn optredens in Nederland misschien afzeggen...

We willen geen paniek veroorzaken, maar... het is mogelijk dat Justin niet meer naar Nederland komt. Niet omdat hij daar geen zin in heeft, de zanger moet op last van de rechter het Europese deel van zijn wereldtournee onderbreken. Oh nee!

Justin heeft dertig dagen gekregen om een getuigenverklaring af te komen leggen in Miami. Het gaat om een zaak uit 2014. Een paparazzo beweert dat hij is aangevallen door Justins bodyguards. Advocaten vragen al langer naar een verklaring van Justin, maar die hebben ze nog niet gekregen. Daarom heeft de rechter besloten dat hij deze de komende maand moet afleggen in Miami.  

Als de zanger niet komt dan kan hij opgepakt worden. Justin heeft dus eigenlijk geen keuze! Het is nog niet officieel bekend wanneer de superster afreist naar Miami en dus ook niet of hij de concerten in Nederland (en België) mist, maar houd er vast rekening mee...

Lees ook: 

Bron

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 1 jaar geleden Tamarputtman_

  Zou mooi zijn als hij niet komt, dan staat alles hier niet zo vast en is er niet zoveel geluidsoverlast. Ik kan vanuit mijn huis bijna meeluisteren met het concert...

 • 1 jaar geleden Music

  Waarom is het nog mogelijk om reacties te plaatsen, als jullie echt niets met de feedback doen?

  Bijna ieder artikel staat vol met negatief commentaar, maar aan de artikels verandert geen hol. Het zou me niets verbazen als dit met het eind van girlscene te maken gaat hebben.

 • 1 jaar geleden Projectiel

  god allemachtig wat een slecht artikel :')

 • 1 jaar geleden Emma

  Girlscene wordt slechter en slechter.

 • 1 jaar geleden PaperTown

  'Justin Bieber komt niet meer naar Nederland'

  "het is mogelijk dat Justin niet meer naar Nederland komt." Girlscene, alweer! Dit is echt zo tegenstrijdig, het slaat nergens op.

 • 1 jaar geleden xarah

  Hij treedt gewoon op: http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/justin-bieber-treedt-gewoon-op-in-arnhem-1.6469225

 • 1 jaar geleden Nox

  Wauw, het wordt echt met de dag erger. "JUSTIN BIEBER KOMT NIET MEER NAAR NEDERLAND"

  Maar we willen geen paniek zaaien hoor.

  Nee tuurlijk niet.

  Ik ga niet eens meer opbouwende kritiek geven, suggesties hoe je net zo veel mensen naar je site kan trekken zinder die misleidende titels. Ik ben er zo klaar mee, net als meer dan de helft van jullie lezeressen. Jammer dat jullie dat niet kunnen zien.

 • 1 jaar geleden gabriĆ«lla

  Sorry maar ik vind dit echt een belachelijk artikel, netzoals de meiden hier onderzeggen: geen paniek willen zaaien en dan wel zo overdreven doen alsof die echt niet meer komt.

  Veder lopen jullie ook een beetje achter;

  http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/justin-bieber-treedt-gewoon-op-in-arnhem-1.6469225

 • 1 jaar geleden LouderLove

  Grappig dat jullie zeggen geen paniek te willen zaaien maar dan zo'n dramatische aandachttrekkende titel erbij plaatsen, echt te tegenstrijdig voor woorden.

 • 1 jaar geleden Nicky

  'We willen geen paniek zaaien'

  'JUSTIN BIEBER KOMT NIET NAAR NEDERLAND'

  Sterk dit

 1. 1