Lifestyle

Dit zijn concerten van minder bekende artiesten die je niet wilt missen in november

Stipt 10:00 uur voor de computer zitten om tickets te scoren, uren van tevoren in de rij staan en een overload gillende meisjes om je heen. Concerten zijn natuurlijk hartstikke tof, bezoek jij ook wel eens een concert van een minder bekende artiest? Geen lange rijen én een veel grotere kans om vooraan te staan, hoe vet is dat? Girlscene zet de leukste concerten in november voor je op een rijtje!

Samm Henshaw

​Wie?
Samm Henshaw is een Britse singer-songwriter en nog maar 22(!) lentes jong. Hij tourt nu al de hele wereld over en stond onder andere al in het voorprogramma van James Bay, handpicked by himself!
Waar & wanneer?
1 november: Doornroosje, Nijmegen
2 november: Club-Podium BIRD, Rotterdam
4 november: TivoliVredenburg, Utrecht
5 november: Bitterzoet, Amsterdam
Prijs:
€14

Watch on YouTube
Palace

Wie?
Palace is wat je noemt een relaxte band en dat is terug te horen in hun muziek. Het wordt beschreven als een gitaarband, maar je hoeft geen snerpende snaren te verwachten. De band bestaat uit vier mannen die een warme blues-achtige sound creëren.
Waar & wanneer?
6 november: Stadsschouwburg, Groningen
9 november: Bitterzoet, Amsterdam
Prijs:
€10

Watch on YouTube

Ryley Walker

Wie?
Ryley Walker is een Amerikaanse singer-songwriter en reist op dit moment de wereld over met zijn muziek. Hij slaat Nederland gelukkig niet over en speelt hier maar liefst vier keer!
Waar & wanneer?
7 november: Tolhuistuin, Amsterdam
8 november: VERA, Groningen
12 november: TivoliVredenburg, Utrecht
12 november: Le Guess Who? Festival
Prijs:
€12

Watch on YouTube

HONNE

Wie?
Honne is een Brits duo en maakt soulvolle grooves, warme elektronische slaapkamerpop van het meest ‘sexy soort’, zeggen zelf… Zanger Andy is muzikant en James de producer. Ze maakten hun debuut in Nederland eerder dit jaar al op Eurosonic begin dit jaar.
Waar & wanneer?
9 november:
Tolhuistuin, Amsterdam
10 november: Doornroosje, Nijmegen
Prijs:
€14

Watch on YouTube

Woodie Smalls

Wie?
Woodie Smalls is een rapper/hiphop artiest geboren en opgegroeid in België. Zijn eerste album heet Soft Parade, hij stopte veel persoonlijke dingen in dit project. Deze jonge rapper mocht in februari zijn skills al laten zien bij De Wereld Draait Door en komt nu terug naar Nederland!
Waar & wanneer?
10 november: Paradiso, Amsterdam
17 november: Doornroosje, Nijmegen
24 november: BIRD, Rotterdam
Prijs:
€5

Watch on YouTube

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Must reads 👀