Lifestyle

Ken jij singer-songwriter Bebe Rehexa al?

4
...

Ken jij Bebe Rexha al? Euhh, wie? Waarschijnlijk zegt de naam je (nog) niet zoveel, maar toch zit deze 27-jarige al een tijd in het vak. Zo was ze te horen samen met G-Eazy in ‘My, Myself and I’, en schreef ze de hit ‘The Monster’ voor Eminem en Rihanna. Bebe is een fantastische zangeres én songwriter en is klaar om door te breken. Wij zijn fan!

Bebe Rexha heeft de ene na de andere hit te pakken. Ze is een fantastische songwriter en kan zelf ook nog eens amazing zingen. Wij zijn helemáál niet jaloers… ;-) In oktober komt haar album ‘A.Y.F’ uit en dat belooft wat te worden. Rexha heeft namelijk al met grote namen gewerkt zoals David Guetta, Selena Gomez en Pitbull. Momenteel staat ze in de top 40 samen met onze eigen Martin Garrix met ‘In The Name Of Love’, waar ze ook nog eens aan meeschreef.

Ook kun je Bebe Rexha kennen van deze nummers:

Bebe Rexha is geboren als Bleta Rexha in Brooklyn, New York. Met haar Albanese achtergrond is het plaatje om te zien. Haar naam betekent bumblebee in het Albanees, wat ze zelf liefkozend Bebe noemt. Bebe is zeer getalenteerd en leerde trompet spelen toen ze slechts negen jaar oud was. Daarna leerde ze zichzelf(!) piano en gitaar spelen. Toen ze op school in een koor terechtkwam ontdekte ze haar passie voor zingen. Ze besloot mee te doen aan een wedstrijd van de ‘National Academy of Recording Arts & Sciences’ en won een award voor ‘Best Teen Songwriter’. Ze pas toen pas vijftien jaar, wow!

Haar carrière ging pas echt van start toen ze Pete Wentz van Fall Out Boy ontmoette en onderdeel werd van de band. Toch ging Rexha liever solo verder en tekende ze in 2012 bij Warner Bros Records. Op dat moment had Rexha al een aantal songs geschreven voor andere artiesten, maar brak toen door met de hit ‘The Monster’ van Eminem en Rihanna. De megahit was eigenlijk bedoeld voor Rexha zelf en had de naam ‘Monster Under My Bed’. Ook schreef ze mee aan ‘Take Me Home’ van Cash Cash.

In maart van 2014 bracht ze de singles ‘I Can’t Stop Drinking About You’, ‘I’m Gonna Show You Crazy’ en ‘Gone’ uit. Eerder was ze al te horen samen met Pitbull, David Guetta, Nicki Minaj en Afrojack. Toch kreeg Rexha hier niet de credits voor die ze verdiende. In 2015 schreef ze de hit ‘My, Myself and I’, die eigenlijk bedoeld was voor haar album onder de naam ‘I Don’t Need Anything’.

Afgelopen maart kwam haar single ‘No Broken Heart’ uit samen met Nicki Minaj, die trouwens groot fan is van Bebe. En momenteel is Bebe Rexha te horen samen met Martin Garrix in ‘In The Name Of Love’. Iets zegt ons dat we nog heel veel meer gaan horen van deze dame...

Lees ook:

Bron, bron

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 11 maanden geleden Em

  haar naam is anders geschreven in de titel...

 • 1 jaar geleden SWEETANI

  Ik vind haar echt een geweldige stem hebben en ben er al een tijdje in de ban van! Ik ben een hele grote fan van Selena, en ik wist helemaal niet dat ze 'like a champion' had geschreven!

 • 1 jaar geleden EDM❤️

  Ik vind haar best goed

 • 1 jaar geleden mila_jergi

  Ik irriteer me echt heel erg aan haar stem

 1. 1