Celebs

10 celebrities die jaloersmakende wenkbrauwen hebben

4
...

Wenkbrauwen. Een enorm belangrijk onderdeel van je gezicht. De haartjes boven je oogleden vormen de omlijsting van je ogen en het brengt je gezichtskenmerken in balans. Wij hebben de mooiste celebrity brows voor je op een rij gezet én scroll meteen even naar beneden om de beste wenkbrauwtransformaties van de celebs te zien.

Emma Watson


Emma Watson is een typisch voorbeeld van een natural beauty! Emma heeft prachtige wenkbrauwen van zichzelf. Ze hebben dan ook weinig make-up nodig om haar ogen te laten spreken in deze neutrale make-up look.

Cara Delevingne


Cara Delevingne kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. Denk je aan Cara, dan denk je aan wenkbrauwen. Haar wenkbrauwen zijn echte eyecatchers en eigenlijk ook een beetje haar handelsmerk geworden.

Kim Kardashian


Kim Kardashian gaat in tegenstelling tot Cara Delevingne's 'woeste' wenkbrauwen voor de perfect gestylde wenkbrauw. Ze zweert bij wenkbrauwgel, zodat haar wenkbrauwhaartjes de hele dag perfect op hun plek blijven zitten.

Doutzen Kroes


Doutzen is ook bevoorrecht met een prachtig stel wenkies. Wekelijks verschijnen er foto's van Doutzen en zie je dat haar wenkbrauwen er zonder make-up ook fabulous uitzien!

Rita Ora


Rita Ora laat zien dat bij haar blonde haar donkere wenkbrauwen ook prima kunnen.

Kylie Jenner


Kylie Jenner staat natuurlijk bekend om haar lippen en razend populaire Lip Kits, waardoor eigenlijk spreekt niemand over wenkbrauwen. Kylie is groot fan van de Anastasia producten als het gaat om haar wenkbrauwen.

Wenkbrauwen door de jaren heen

Zoals je ziet verandert er nog weleens wat op 'wenkbrauwgebied'. Je ziet nu allemaal mooie volle wenkbrauwen, maar 20 jaar geleden was de trend juist om ze zo dun mogelijk te epileren. Iets wat nu een absolute no go is. Celebs (en hun make-up artists) volgen alle trends op de voet en wij laten wenkbrauwtransformaties van celebs zien door de jaren heen.

Selena GomezLinks is Selena iéts te druk in de weer geweest met haar pincet. Gelukkig groeit haar weer terug en heeft ze nu prachtige volle wenkbrauwen.

Katy PerryKaty is niet geboren met de perfecte wenkbrauw, maar met een matchende wenkbrauwpoeder tovert haar make-up artist haar wenkbrauwen om in echte eyecatchers.

Taylor SwiftTaylor Swift had in het begin van haar carrière wel heel smalle wenkbrauwen. Haar succes nam de afgelopen jaren toe en haar wenkbrauwen gelukkig ook!

RihannaLinks is er slechts wat wenkbrauwpotlood toegevoegd aan de wenkbrauwen van Rihanna. In 2016 gaat Rihanna voor strakke, donkere wenkbrauwen strak, wat perfect past bij deze look.

Kylie JennerDit is misschien wel de grootste transformatie geweest. Wij vragen ons af: Wanneer komt Kylie Jenner met een eyebrow kit!?

Lees ook:

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 1 jaar geleden Brunette2.0

  Lijken*

 • 1 jaar geleden Brunette2.0

  Mijn wenkies lijeen op die van cara❤

 • 1 jaar geleden Sule

  Waar is Lilly Collins ?!

 • 1 jaar geleden Allimac

  Waarom staat Zendaya hier niet tussen lol

 1. 1