Celebs

Verschillende haarstijlen van Kim Kardashian die je alweer vergeten was

2
...

Als je een foto van Kim Kardashian uit het jaar - laten we zeggen... - 2009 opzoekt schrik je bijna. Waarom? Niet alleen haar kledingstijl is ontzettend veranderd, ook haar beautylooks! De afgelopen jaren heeft Kim enorm geëxperimenteerd met haarkleuren en -stijlen en we durven bijna te wedden dat je die looks alweer vergeten bent. Hierbij een overzicht.

2008
In 2008 was Kim zo te zien helemaal into extensions om haar haren te verlengen én voller te maken. Eigenlijk is deze look het minste Kim, want tegenwoordig betrap je haar nooit op een beetje pluizige lokken. Met zulke strakke krullen spot je haar nu ook nooit meer.

2009

Dit is alweer een heel ander kapsel van Kim! Het lijkt wel alsof haar pony aan het uitgroeien is, want haar voorste lokken vallen als een wel heel raar gordijntje langs haar gezicht. Zoals je ziet is Kim een fervent aanhanger van de middenscheiding en de extensions zijn nog steeds een hot item. Daar verandert de komende jaren niets aan. Kijk maar...

2011

In het jaar 2011 begint Kim weer met het kleuren van haar lokken. Zoals je ziet koos ze normaal nog voor heel donkerbruin-zwart en nu juist voor een zachtere bruin. Er hangen meer extensions aan haar hoofd dan ooit tevoren en dat is niet per se een look die haar heel chic maakt, maar daar komt verandering in als Kanye intrede in haar leven doet.

2012

Na de periode van krullen gaat Kim een tijdje voor steil en zo te zien verandert haar kledingstijl met zich mee. Ze draagt minder ordinaire jurkjes en kiest voor een klassiekere stijl... Zou Kanye hier een vinger in de pap hebben? Dit is namelijk de periode dat Kim en Kanye hun relatie begonnen. Ook opvallend: Kim draagt nog steeds extensions, maar deze keer alleen een set die haar lokken langer maken.

2013


Waarschijnlijk was 2013 hét jaar dat Kim het meest experimenteerde met haar haren. Zo probeerde ze een rechte pony uit én switchte net op tijd voor Fashion Week naar een blonder ombre kapsel. Dit is ook voor het eerst dat ze een korter kapsel probeert. Of nou ja kort, de extensions spelen een minder belangrijke rol en ze ziet er zowaar classy uit.

2015

Paris Fashion Week was hét moment voor Kim Kardashian om platinum blond haar uit te proberen. Dat leverde niet alleen free publicity op voor Kim, maar ook voor de show van haar goede vriend Olivier Rousteing (Balmain). Haar grote haarinspiratie was haar visagist en bestie Joyce Bonelli en eerlijk, Kim was het snel weer zat. Zo'n blonde coupe vraagt toch om veel onderhoud.

2016

Inmiddels is Kim weer terug naar haar usual do. Ze heeft nog even een lob geprobeerd, maar verder draagt ze nu weer haar haren donker én in een zijscheiding. Alhoewel, de midddenscheiding blijft geliefd. De krullen zoals back in the days zijn niet meer. Tegenwoordig verkiest Kim liever een rommelige slag - haarstylist Jen Atkin heeft hier een mooie techniek vooor - of sluik haar. Het liefst een beetje warrig, maar nóóit pluizig.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Amberlee

    Ik vind het een prachtige vrouw, met of zonder ingrepen. Maar ben toch meer fan van de looks uit 2011 en 2013 omdat ze zichzelf hier het meest natuurlijk presenteert. Duidelijk artikel

  • 1 jaar geleden xDepulso

    Dit artikel is echt met een negatieve ondertoon geschreven bah. Ordinaire jurkjes? Hoezo ordinair, omdat haar borsten gedeeltelijk te zien waren in de andere fotos en ze bij de foto in pak helemaal bedekt is? Wauw girlscene

  1. 1