Lifestyle

5 seksstandjes die je vanavond nog wil proberen

1
...

Niets is zo fijn als samen met je vriend nieuwe standjes uitproberen. Spontaan iets nieuws doen kan zo ineens ervoor zorgen dat je een nieuwe favoriete positie vindt, maar we kunnen ons voorstellen dat je na verloop van tijd een beetje inspiratieloos bent. Om te voorkomen dat je in een 'sleur' raakt kun je de volgende standjes proberen om je seksleven letterlijk nieuw leven in te blazen.

1. Reverse cowgirl
Reverse cowgirl is voor zowel je vriend als voor jezelf een goed standje. Hij heeft perfect uitzicht op je billen en je rug, terwijl jij verder compleet de controle hebt over hoe diep de penis in je gaat en het tempo. Hoe werkt het? Je klimt bovenop hem, maar in plaats van dat je hem aankijkt draai je je rug naar hem toe terwijl je op je knieën zit. Je hebt geen oogcontact waardoor de seks minder persoonlijk is, al maakt de intensiteit van de seks zelf veel goed.

2. Doggy, maar dan anders
Net zo niet-persoonlijk als de reverse cowgirl is doggy. Jij zit op handen en knieën terwijl hij vanaf achteren in je komt. Een vrij standaard standje die je gelukkig op verschillende manieren een stuk leuker maakt. Allereerst: ga uit bed! Ten tweede: zoek iets waar je op kunt leunen met je armen - je matras, de bank - en zorg vervolgens dat je vriend ook op z'n knieën zit. Nu hoef je alleen nog maar te genieten en hem het werk te laten doen.

3. Tired doggy
Soms is je energieniveau onder het nulpunt gedaald en heeft ook je vriend niet meer de nodige kracht om de beest uit te hangen. Heb je toch zin in een vrijpartij? Dan is de 'tired doggy' een fijn standje. Ga op je buik liggen en leg eventueel een kussen onder je bekken om je billen iets op te tillen. Vervolgens glijdt je vriend bij je naar binnen terwijl jij je benen bij elkaar houdt. Kruis je enkels voor een extra intens gevoel.

4. Butt Lift
Als jij en je vriend van diepe penetratie houden is dit standje waarschijnlijk je nieuwe favoriet. Ook fijn voor luie momenten: in principe hoef je alleen maar op je rug te liggen en hem het werk te laten doen. Het enige wat je hoeft te doen is je enkels op zijn schouders te laten rusten terwijl hij op z'n knieën voor je zit. Omdat je benen omhoog zijn kan hij je goed en diep penetreren. Je geeft hierbij de touwtjes volledig uit handen en daar kan je vriend dankbaar gebruik van maken.

5. Side roll
Een geweldig standje voor luie ochtendseks is de side roll, oftewel lepeltje-lepeltje. Je ligt simpelweg op je zij terwijl je vriend je vanaf achter penetreert. Leg je dijen tegen elkaar aan en zorg dat jullie allebei comfortabel liggen zodat hij goed kan stoten.

Welk standje is jouw favoriet?

Beeld: iStock

Lees ook:

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden fleurdk

    Ahh, ik zou graag butt lift proberen :P Ik moet mijn man Potenga bestellen

  1. 1