Celebs

8 beautyproducten waar celebrities niet zonder kunnen

Celebrities komen iedere dag in aanraking met visagisten en de beste beautyproducten. Hebben ze eerst geen interesse in make-up? Dan hebben ze dat na urenlange sessies in de visagistenstoel negen van de tien keer wel. Daarom ging Girlscene op onderzoek uit. Wat zijn nu de all time favoriete producten van celebs? Je leest het hier.


1. Maybelline The Falsies Volum’ Expres Mascara
Favoriet van Khloé Kardashian

Khloé Kardashian en haar visagist Joyce Bonelli kunnen niet zonder hun geliefde Maybelline The Falsies mascara. We snappen hartstikke goed waarom, want hallo… Heb je de wimpers van Khloé gezien? Die zijn niet normaal lang. En dat voor €15,49!


2. Kiehl’s Ultra Facial Cream
Favoriet van Selena Gomez

Deze dagcrème van Kiehl’s is echt da bomb. Selena Gomez en haar visagist zijn zo’n fan dat ze het zelfs als basis onder haar MET Gala make-up look hebben gebruikt. Met een prijskaartje van €26 is het een iets duurdere crème, maar we kunnen je vertellen dat dit potje het geld waard is.


3. Anastasia Brow Wiz
Favoriet van ongeveer iedereen

Een wenkbrauwpotlood waar menig celebrity visagist bij zweert is de Anastasia Brow Wiz. Het puntje, het borsteltje, de textuur en de kleuren… Alles klopt aan het potloodje en iedereen heeft er €28,95 voor over. Als je je afvraagt welke producten de Kardashians gebruiken voor hun wenkies: het is dit potlood!


4. Rimmel Lasting Finish Foundation
Favoriet van Kim Kardashian

Thank God dat celebs niet alleen van producten uit het hogere segment houden. Neem Kim Kardashian bijvoorbeeld. Onlangs verklaarde zij nog haar liefde voor de drogisterij foundation van Rimmel. Wil je net zo’n vlekkeloze huid als Kim? Gebruik dan de Lasting Finish foundation (€13,95).


5. Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner
Favoriet van Adele

Wil je weten hoe je de perfecte winged liner van Adele voor elkaar krijgt? Dan moet je beginnen bij de Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner en een goed eyelinerkwastje. Dit potje kost €24,50 en is hét geheim achter Adele’s look.


6. Rosebud Salve
Favoriet van Shay Mitchell

Rosebud Salve is de holy grail lippenbalsem van Shay Mitchell. En eerlijk, als je daar prachtige lippen à la Shay van krijgt, dan wil iedereen dat wel proberen. Op de Girlscene redactie zijn we ook fan, dus we begrijpen helemaal dat Shay zo enthousiast is over dit product.


7. Maybelline Vivid Matte Liquid in Posessed Plum
Favoriet van Jourdan Dunn

Jourdan Dunn is als gezicht van Maybelline uiteraard volledig uitgedost in make-up van het merk. Maar ook als het werk voor de camera gedaan is draagt ze nog regelmatig Maybelline, waarvan de lipstick kleur Posessed Plum (€6,49) haar favoriet is. Gewaagd kleurtje!


8. Beautyblender
Favoriet van Karlie Kloss en iedere visagist

Bekijk de kit van een visagist en de kans is zeer groot dat je er één of meerdere Beautyblenders (€19,95) tegenkomt. Maar ook topmodel Karlie Kloss kan niet meer zonder. Karlie brengt make-up het liefst met haar handen aan, maar als ze een tool moet gebruiken is het standaard deze roze spons.

Welke beautyproducten vind jij goed?

Must reads 👀