Fashion

5 coole manieren om een broche te dragen

2
...

We hebben 'm nog niet veel op straat gespot, maar als we betrouwbare modebronnen (Teen Vogue) moeten geloven is een broche hét accessoire van nu. Aangezien we niet vies zijn van de laatste trends doken we er als Girlscene redactie meteen bovenop. Hoe kun je een broche op een coole manier dragen? In dit artikel laten we het je zien.

Als je denkt aan een broche krijg je misschien meteen het beeld van een oudere vrouw met een bling-bling speld op haar jasje voor je. Dat beeld kun je per direct in de prullenbak gooien, want als we Teen Vogue moeten geloven is de broche je-van-het dit seizoen! Op de Girlscene redactie willen we deze trend weleens uitproberen, maar hoe combineer je deze accessoire het beste? We laten het je zien.


Fashionblogger Blair Eadie van Atlantic Pacific combineert haar enorme Chanel broche op verschillende manieren, maar wél altijd op haar jas. Of ze nu een camelkleurige jas draagt, voor strepen gaat of kiest voor een chique witte jas: haar broche neemt ze overal mee naartoe. Op haar gestreepte jas vinden wij 'm het coolst!


Zara pakt het meteen slim aan door niet alleen losse broches te verkopen, maar ook shirtjes met een broche erop. Ben je allergisch voor alles wat met een klassieke stijl te maken heeft? Dan is deze broche - die gewoon vastzit aan het shirt - ideaal voor jou. De streepjes maakt deze look casual en in combinatie met een rok of jeans is deze look draagbaar zonder te klassiek te worden!


Nu denk je misschien: wat doet een trui in dit artikel als de warme maanden zijn aangebroken? Zoals je weet is het niet altijd lekker weer in Nederland, dus als de temperaturen dalen kun je een trend van nu prima combineren met een mooie trui! Deze look van Poor Little Girl is onze favoriet. De combinatie van de blauwe trui en de gouden broche is altijd goed. Sterker nog, we hebben meteen zin om zo'n trui aan te trekken...


Waarom zou je een broche alleen op je kleding vastspelden als het ook draagbaar is in je haren? Ieder kapsel vrolijk je op met een leuke broche in je haar. Bovendien lijkt het dan alsof je veel moeite hebt gedaan voor je looks, terwijl dat misschien helemaal niet het geval is. Let er uiteraard wel op dat je je broche vast kunt zetten in je haar. Anders heb je misschien iets van een elastiekje nodig om de boel bij elkaar te houden.


Tot slot: pimp je spijkerjas met verschillende pinnetjes en broches! Juist door verschillende broches met elkaar te combineren ontstaat er een speelse look en val je zeker op met je one of a kind-kledingstuk. Wij zijn in ieder geval fan!

In principe is een broche overal op te spelden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rokje? Of misschien zelfs een tas? Experimenteer erop los, maar zorg er wel voor dat de stof geschikt is om een broche doorheen te prikken.

Wat vind jij van deze trend?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Lighthouse

    Ik vind broches net heel leuk! Het geeft ietd extra aan een simpel kledingstuk

  • 1 jaar geleden Lisa van der Meer

    Ik vind het niet zo heel mooi.. maar dat is misschien omdat ik het niet gewend ben :p

  1. 1