News

Dit is de eerste lipstick voor je vagina (!)

Hier op de Girlscene redactie zijn wij wel wat gewend qua beautyproducten en trends, maar zelfs wij moesten even twee keer lezen toen wij het volgende zagen. Tegenwoordig heeft de vrouw behoefte aan verzorging van top tot teen en dit nieuwste product maakt dat helemaal af. Tot nu toe was er nog geen beautyproduct voor de intieme zone, maar daar komt verandering in. Lees snel verder om te lezen wat dit bizarre product is!

LotteLust.nl brengt namelijk een lippenstift op de markt die speciaal gemaakt is voor de verzorging en het verfraaien van de schaamlippen! Say what?! Volgens de oprichtster LotteLust.nl heeft de vrouw van nu behoefte aan verzorging van top tot teen. Voor de intieme zone van de vrouw was tot nu nog geen beautyproduct. “We zien een trend op het gebied van intieme verzorging en het ‘mooier’ maken van het vrouwelijke geslachtsdeel.” 

via GIPHY

Deze nieuwe trend is uiteraard wel eerst getest. En je gelooft het misschien niet, maar uit dit onderzoek onder 400 vrouwen tussen de 18 en 34 jaar bleek dat 78% over zou gaan tot aankoop van het product.

Het product bevat dezelfde pH-waarde als de vulva en bevat verzorgende en verzachtende bestanddelen. De lippenstift is klinisch getest door dermatologen. Het geeft overigens niet alleen een verzorgende werking, maar het is ook nog eens een toevoeging voor in de slaapkamer, het smaakt namelijk naar aardbeien.

Momenteel wordt er met verschillende retailers en webwinkels overlegd om het product uit te geven. De adviesprijs voor de lippenstift voor de schaamlippen is €14,95 en de eerste lippenstift heeft een roze kleur.

Wat vind jij van deze nieuwe lippenstift? Ga jij het kopen?