News

Je gebruikt post-its al je hele leven verkeerd

Wat zouden we toch zonder post-its moeten? De gele papiertjes herinneren ons aan dingen die we niet mogen vergeten en ze zijn super handig als je een berichtje voor iemand wil achterlaten. Iedereen gebruikt weleens post-its, maar blijkbaar gebruiken we ze al ons hele leven verkeerd! Er is namelijk een véél handigere manier om post-its te gebruiken… Nooit meer gekrulde post-its die niet blijven zitten!

Wat is er nou zo moeilijk aan het gebruiken van een post-it? Dit was ook onze eerste gedachte, maar toen we over de hack hoorden voelden we ons toch een beetje stom… Want ja, post-its kunnen best vervelend zijn doordat ze steeds omhoog krullen en niet goed blijven plakken. Maar als je een post-it op de juiste manier gebruikt, heb je deze problemen niet meer! 

Haal jij de post-it ook altijd van de kant zonder plakrand af? Dat is dus helemaal verkeerd! Je hoort de post-it namelijk van de plakkerige kant van het blok te halen. Op deze manier krult de post-it niet omhoog en blijft hij goed zitten. Precies zoals een post-it hoort te zijn! 

Haal jij de post-it ook altijd van de kant zonder plakrand af? Of doe jij het al goed?

Bron