Celebs

Dit zijn de favoriete budget foundations van Kim Kardashian

4
...

Kim Kardashian heeft een heel beautyteam voor haar klaar staan en ze heeft toegang tot de beste producten. Geld is geen issue. Maar als je denkt dat Kim uitsluitend peperdure producten gebruikt dan heb je het mis. De realityster is dol op twee foundations die beide nog geen €15 kosten. Handig om te weten, want als een foundationexpert als Kim iets goed vindt dan is het ook écht goed! Ren jij ook naar de winkel? 

De zoektocht naar dé perfecte foundation is lang. Je zoekt er één die goed dekt, maar geen pancake-effect geeft. Ook moet de substantie lekker ruiken en goed uitsmeren. Om nog maar te zwijgen over de juiste kleur! Daarom zijn we blij dat sommige celebs hun favoriete budget producten noemen, want als experts die veel producten hebben geprobeerd weten zij wel wat goed is. 

Kim Kardashian heeft maar liefst twee favoriete foundations die beide nog geen €15 kosten. Score! Haar eerste favoriet is de Rimmel Lasting Finish Foundation. Deze belooft dat de huid er de hele dag fris uitziet - de formule is zweet-, water- en hitteproof - en blijft tot wel 25 uur zitten. Kims tweede favoriet is Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation. Deze foundation is geliefd door veel beauty-experts en heeft geweldige recencies. Helaas is deze foundation nog niet in Nederland te krijgen... Gelukkig kun je hem wel online bestellen en het is een goed souvenirtje om te scoren als je op vakantie bent! 

Rimmel Lasting Finish Foundation

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation

Nu kunnen we allemaal een flawless skin à la Kim hebben, zónder onze bankrekening te plunderen!

Wat is jouw favoriete foundation?

Bron

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 1 jaar geleden lisa

  waar kun je die maybelline fit me matte + poreless foundation kopen?

 • 1 jaar geleden fleurdk

  Maybelline Fit Me Matte + Poreless Foundation gebruik ik ook! om een droge huid te voorkomen gebruik ik ook Lefery creme

 • 1 jaar geleden Lisette

  Omg! de Fit me foundation is ideaal voor mijn huidskleur! Licht genoeg, eindelijk!!

 • 1 jaar geleden Gathering

  Omg die Fit Me foundation gaat zo licht! Dat kan waarempel wel eens licht genoeg zijn voor mijn witte huidje, nice!

 1. 1