Fashion

11 manieren om Adidas Superstar te combineren

Als je het hebt over sneakers die áltijd goed zijn dan horen Adidas Superstar daar zeker bij. Dit model maakte vorig jaar een comeback en voorlopig zullen ze niet uit het straatbeeld verdwijnen. Het zijn comfortabele schoenen die je vrijwel overal mee kunt combineren. Ook op manieren waar je misschien nog niet aan had gedacht! In dit artikel geven we verschillende stylingtips met Adidas Superstar. Get inspired!

Adidas Superstar zijn een absolute favoriet op de Girlscene redactie. Zowel Danique als Emma zijn voor deze sneakers gevallen en zijn in het bezit van hetzelfde model (fashion twins!). De sneakers zijn altijd goed, ongeacht welk seizoen het is. De combinaties zijn eindeloos! Omdat fashioninspiratie altijd goed is en je misschien wel nieuwe ideeën opdoet, hebben wij verschillende looks met Adidas Superstar voor je geselecteerd. Uiteraard laten wij zelf ook zien hoe wij de sneakers combineren.

1. Ripped jeans
Als je voor een sportieve look wil gaan, combineer de Adidas Superstars dan met een ripped jeans. Een simpel wit T-shirt erboven en je bent eigenlijk al klaar!

2. Leren broek
Als je de look iets chiquer wil maken dan combineer je de sneakers met een leren broek. Als je nog een beetje casual wil houden dan trek je er een simpel T-shirt bovenaan, maar het is ook heel mooi om het te combineren met een witte blouse. Statement ketting erbij en de chique look is compleet!

3. Rokje
Rokjesdag is bijna in aantocht! Hoewel we er een paar jaar geleden niet aan moesten denken om een rokje te combineren met sneakers, is het nu meer dan geaccepteerd. Adidas Superstar zijn de wat vrouwelijkere sneakers die er zijn, dus perfect om onder je rokje te dragen! Het staat leuk onder zowel een kort, strak rokje als onder een kokerrok.

4. Legging
Als je zulke prachtige benen hebt als Gigi Hadid dan kun je de sneakers combineren met een legging. Een perfecte look voor een comfortabele zondag! En de Adidas Superstar kunnen natuurlijk ook aan na een sportles ;-).

5. Momjeans
Je houdt van momjeans of niet, maar de sneakers staan er wel perfect onder! Vooral in de lente en vroege zomer is dit een populaire look.

6. Oversized jas
Girlscene’s Danique en Emma combineren hun Adidas Superstar (via Sarenza) graag met een oversized jas. Danique heeft een prachtige groene jas van Storm & Marie, Emma is nog altijd blij met haar roze exemplaar van Primark. En hoe leuk staan de sneakers hierbij!


7. Boyfriend jeans
Zin in een casual outfit? Dan zijn boyfriend jeans en Adidas Superstar jouw items voor vandaag! Het mooiste is als de enkels ook te zien zijn, dus kies voor boyfriend jeans met kortere pijpen of rol de pijpen op.

8. Gekke sokken
Zin in wat anders? Laat je gewone witte of zwarte sokken achterwege en ga voor gekke sokken in een leuk kleurtje of met een gek patroontje. Kniekousen staan ook super fashionable! Enne, het is wel de bedoeling dat de gekke sokken gezien worden ;-).

9. Skinny jeans
Skinny jeans heeft elk meisje in haar kledingkast liggen en dat komt goed uit, want hiermee kun je Adidas Superstar perfect combineren. Qua bovenkant kun je ook voor van alles kiezen, denk aan een blouse, simpele tee of een coltrui.

10. Shorts
Adidas Superstar zijn je beste vrienden in de zomer, ze staan namelijk super leuk onder shorts. Of het nou shorts in spijkerstof of juist kant is; het staat allemaal even stijlvol.

11. Jurk
Met de lente en zomer in aantocht kunnen we de sneakers weer massaal combineren met een jurk. Een uitkomst als je van plan bent om veel te lopen en daardoor geen hakken aan kan, of überhaupt niet op high heels kunt lopen!

Zoek jij nog Adidas Superstar? Tip: Danique en Emma hebben hun sneakers gescoord bij de webshop Sarenza.nl!

 
 

Wat is jouw favoriete manier om Adidas Superstars te combineren?