News

Dit is de ultieme guilty pleasure van Chloe Grace Moretz

Als we het hebben over it-girls dan hoort Chloë Grace Moretz zeker in het rijtje thuis. De actrice is pas 18 jaar, maar heeft al een indrukwekkend cv opgebouwd met als nieuwste kaskraker The 5th Wave. Behalve getalenteerd is de actrice bloedmooi en een rolmodel voor jonge meiden. Kortom: we willen haar allemaal zijn! Maar denk niet dat Chloë perfect is, ook zij heeft gekke gewoontes die ze liever geheim houdt. Toch heeft de blondine haar ultieme guilty pleasure met Girlscene gedeeld… Wedden dat je dit niet had verwacht!

We steken het niet onder stoelen of banken: we love Chloë Grace Moretz. De actrice heeft met haar 18 jaar al gigantisch veel bereikt. Wie kan er nou zeggen dat je op die leeftijd al 57 rollen hebt gespeeld en 24 prijzen hebt gewonnen? Ook maakt ze zich hard voor de rechten van LGBT-jongeren en vrouwen. Kortom: een jonge powervrouw waar we allemaal een voorbeeld aan kunnen nemen.

Maar ondanks dat ze een rolmodel is, heeft ze ook zo haar gekke gewoontes en guilty pleasures. Chloë laat normaal niet zoveel los over haar privéleven, maar tijdens Girlscene’s interview met Chloë, Alex Roe en Nick Robinson – de sterren van haar nieuwe film The 5th Wave – wisten we tóch te achterhalen wat haar ultieme guilty pleasure is.

Het is niet Chloë zelf die haar guilty pleasure verklapt, maar haar collega en love interest Alex Roe uit The 5th Wave. “Ik zat een keer met Chloë in de auto in Atlanta. We luisterden naar de radio en de sfeer was heel relaxed”, vertelt Alex. “Maar toen kwam een liedje van Cher op de radio en Chloë werd gek! Ze vindt het stiekem heerlijk om keihard mee te zingen met liedjes van Cher. Ik wil dat iedereen dat weet”, grapt Alex.

 

Ken je de hete heren uit de film The 5th Wave al?

Nick Robinson
Nick is geboren op 22 maart 1995 in Seattle, wat hem 20 jaar oud maakt. De acteur komt uit een gezin van vijf. Op zijn elfde begon hij met acteren. In 2009 deed hij zijn tweede auditie voor een tv-rol en die scoorde hij meteen! Nick kreeg een rol in de serie Melissa & Joey en toen ging het snel. De hottie heeft ook nog in Frenemies, Boardwalk Empire en Jurrasic World gespeeld. 

– Nick kwam in aanmerking voor de rol van Augustus Waters in The Fault In Our Stars.
– De producers wilden Nick meteen hebben voor de rol van Ben Parish, ook wel Zombie genoemd. Hij speelt de crush van Cassie, de populaire jongen die iedereen wilt zijn. In de film raakt Cassie verwikkeld in een love triangle met Ben (Nick) en Evan (Alex). Als Nick de keuze moest maken voor Cassie? “Ben natuurlijk! Hij is de juiste keuze. Sorry Evan”. 
– De acteur wil zijn privéleven graag privé houden, daarom is hij niet actief op social media. Hij had ooit Instagram en Twitter, maar hij heeft beide accounts weer verwijderd. 
– Nick is dol op muziek. Chloë én Alex vertelden allebei over zijn muzieksmaak toen we hen vroegen een leuk feitje over hun collega. “Nick houdt van rapmuziek. Hij heeft een heel uiteenlopende muzieksmaak, maar als je de naam van een obscure rapper noemt dan weet ik zeker dat Nick ‘m kent”, zegt Alex. “Nick luistert naar oldskool muziek”, vertelt Chloë. 
– Ook al is hij zo succesvol, Nick blijft bescheiden. “Ben ik de nieuwe Hollywood hunk? Zo heeft niemand mij nog genoemd, maar bedankt. Ik ben gewoon blij als iedereen de film leuk vindt, dan heb ik mijn werk goed gedaan”, zegt Nick. 
– Nick heeft een klein ongelukje gehad tijdens de opnamens. “We waren ‘s avonds aan het filmen. Het regende en we moesten over een lange catwalk rennen. Toen ging ik keihard onderuit!” 
– In de film gaat de wereld terug naar de steentijd. Wat Nick het meest zou missen als dat in het echt zou gebeuren? “Elektriciteit, dat gebruiken we zo’n beetje voor alles. En warm water, ik kan ook niet zonder een hete douche”. 
– Als er een aliëninvasie plaatsvond zoals in de film en Nick moest vluchten dan zou hij foto’s, een mes en lucifers meenemen. “Twee praktische dingen en herinneringen”, onthult Nick. 
– Nick zou Bear Grylls (een survivaler, bekend van het programma Ultimate Survival) bellen als hij moest overleven in het bos. “Die gast weet wat hij doet, hij is overlever. Hij drinkt zijn eigen plas enzo. Hij is hardcore”, aldus de acteur.

Alex Roe
Alex is een echte nieuwkomer in Hollywood. Hij komt namelijk niet uit Amerika, Alex is op 18 juni 1990 geboren in Londen. Naast een acteertalent is hij ook een goede voetballer. The 5th Wave is zijn eerste grote Hollywoodfilm. Alex had eerder een relatie met actrice Olivia Cooke. 

– De acteur was meteen geïnteresseerd in het script en zijn personage Evan. Evan is de geheimzinnige jonge man met wie Cassie samenwerkt terwijl de vijfde golf aan de gang is.  
“Alex is veel onhandiger dan hij eruitziet”, is wat Chloë over hem zei toen we haar vroegen om een fun fact over Alex. 
– Alex heeft een scène in een meer waarin hij zichzelf wast (inclusief ontbloot bovenlijf én sixpack – geloof ons, dit is de reden waarom je de film wilt zien!) en hij vond het super gênant om te doen. “Ik heb de scène tijdens een screening gezien en ik voelde me zo ongemakkelijk! Ik bedoel, het is een lange scène… Tijdens het opnemen voelde ik me ook ongemakkelijk. Gelukkig moesten we het snel opnemen, het was namelijk super koud en er zaten slangen in het meer!”
– In de film kijkt Cassie stiekem toe terwijl Evan zichzelf in het meer wast. Geen verkeerd beeld, zou je denken. Maar niets is wat het lijkt, want Chloë keek in werkelijkheid niet naar Alex met ontbloot bovenlijf! “Die scène is hartstikke nep, de beelden zijn los van elkaar gefilmd. Ik keek dus niet naar eens naar Alex! De regisseur zei dingen als ‘Kijk verbaasd!’ en ‘Doe alsof je een sexy jongen ziet!’ Toen ik de film voor het eerst zag wist ik pas waar ik zogenaamd naar keek”, vertelt Chloë. 
– Alex heeft zijn gespierde lichaam niet vanzelf gekregen: “Ik heb veel getraind voor de scène in het meer. Evan is opgegroeid in een boerderij dus ik moest dingen doen die hij ook zou doen, zoals zware dingen tillen en houthakken.”
– De acteur was een ramp in houthakken. “Ik ben er helemaal niet zo goed in als het in de film lijkt! Ze hebben het zo gemonteerd dat je me twee keer een blok hout doormidden ziet hakken, dat waren ook de enige keren dat het lukte. De rest miste ik. Laten we zeggen dat het houthakken voor leuk materiaal voor de bloopers heeft gezorgd…”
– Alex wordt in een scène geslagen door Chloë. “Ze heeft mij zo vaak geslagen! Ik wil graag dat een scène zo realistisch mogelijk is en daarom had ik aangegeven dat Chloë mij echt mocht slaan. Ze vroeg of ik het zeker wist en ik zei heel stoer ja. Nou, dat heb ik geweten! Chloë heeft mij zo’n dertig keer geslagen. Mijn wang werd de hele tijd bijgewerkt met make-up om de roodheid te verbloemen!”, onthult Alex.
– Als er een aliëninvasie plaatsvond zoals in de film en Alex moest vluchten dan zou hij een kartelmes, touw en vuursteen meenemen. “Ik ben een praktische jongen”, aldus de acteur. 

The 5th Wave draait vanaf vandaag in de bioscoop, dus gaat dat allen zien! Wil je het hele interview van Emma met Chloë, Nick & Alex in Parijs zien? Check dan snel de video hieronder. 

Watch on YouTube

Had jij deze guilty pleasure bij Chloë Grace Moretz verwacht?

*Dit is een gesponsord artikel