Celebs

De favoriete foundations van celebrities

1
...

De echte beautyliefhebber is altijd op jacht naar een mascara die nog beter is dan haar favoriet of juist naar de holy grail foundation. Daarom is het des te interessanter om erachter te komen wat de ultieme favorieten zijn van celebrities​. Want wat voor hen genoeg is, is goed genoeg voor ons, toch? Girlscene zet daarom in dit artikel de favoriete foundations van celebrities op een rij.

Stiekem is het hartstikke leuk als visagisten van celebrities een boekje open doen over hun cliënten, want zo kom je bijvoorbeeld te weten wat hun beautyfavorieten zijn! Girlscene ging op onderzoek uit en kwam erachter wat de favoriete foundations van celebrities zijn.
 

 

A photo posted by Anu (@anuadeliina) on


Foundation: NARS Sheer Glow
Wie draagt 'm: Zendaya, Gigi en Bella Hadid

NARS Sheer Glow foundation is een favoriet van velen. Als je veel beauty guru's op YouTube volgt heb je deze foundation vast voorbij zien komen! Begrijpelijk, want de foundation geeft voldoende dekking terwijl je huid er tegelijkertijd stralend en niet te mat uitziet. Omdat NARS Sheer Glow op verschillende huidtypes goed werkt gebruikt visagist Allan Avendaño deze foundation graag op zijn cliënt Zendaya. En als we de visagist van Gigi en Bella Hadid moeten geloven zijn de modellen ook fan van deze NARS foundation.

Foundation: Giorgio Armani Luminous Silk
Wie draagt 'm: Kim Kardashian en Lucy Hale

Een high end favoriet onder celebrities is absoluut Giorgio Armani Luminous Silk foundation. Lucy Hale zweert erbij en ook Kim Kardashian is groot fan. Alhoewel, Kim is ook enorm te spreken over de Giorgio Armani Designer Shaping Cream Foundation, want ze liet iedereen in de wereld weten dat ze baalt dat deze foundation niet meer verkocht gaat worden. Het team van Armani reageerde en stuurde Kim haar favoriete foundation nog even na. Terug naar Giorgio Armani Luminous Silk: als je een goede dupe zoekt zit je met L'Oréal True Match foundation goed. True Match is een stuk beter geprijsd en is bijna precies hetzelfde als Luminous Silk.


Giorgio Armani Luminous Silk


Foundation: Giorgio Armani Designer Lift Smoothing Firming
Wie draagt 'm: Kendall Jenner, Nina Dobrev en Shay Mitchell

Van de ene Giorgio Armani foundation naar de andere: Giorgio Armani Designer Lift Smoothing Firming foundation is een foundation die visagist Patrick Ta gebruikt als hij Kendall Jenner en Shay Mitchell opmaakt. Het is de vraag waarom hij een smoothing en firming foundation gebruikt op celebrities die nog jong zijn, maar volgens Patrick geeft deze foundation precies de dekking die hij zoekt. Samen met de Beautyblender is dit voor hem de gouden combinatie voor de huid van Kendall en Shay.


Giorgio Armani Designer Lift Smoothing Firming

Foundation: Dior DiorSkin Nude Skin-Glowing Make-Up
Wie draagt 'm: Gigi Hadid, Suki Waterhouse, Hailey Baldwin

Als we visagist Benjamin Puckey moeten geloven gebruikt hij niets liever dan Dior DiorSkin Nude Skin-Glowing Make-Up voor zijn cliënten Gigi, Suki en Hailey. Volgens hem is het een lichtgewicht foundation die je heel mooi kunt blenden met een Beautyblender. Ondanks dat het een duur product is schijnt het wel te werken op iedere huidtype, dus dat is een pluspunt.


Dior DiorSkin Nude

 

A photo posted by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on


Foundation: YSL Le Teint Touche Éclat
Wie draagt 'm: Bella Thorne en Katy Perry

Vraag jij je altijd af hoe celebrities zoals Bella Thorne en Katy Perry aan zo'n mooie huid komen? We hebben het antwoord voor je: het is waarschijnlijk de YSL Le Teint Touche Éclat foundation. Deze foundation voel je niet op de huid maar geeft je wel een redelijke dekking, waardoor het de perfecte foundation is. Onzuiverheden worden bedekt zonder dat je de foundation op de huid ziet zitten... Logisch dat celebrities fan zijn.


YSL Le Teint Touche Éclat

Foundation: Make Up Forever HD
Wie draagt 'm: Kylie Jenner en Kim Kardashian

Een oude favoriet van Kim Kardashian is een nieuwe favoriet van Kylie Jenner, want de zusjes gebruik(t)en Make Up Forever HD foundation maar al te graag. Een foundation zoals de Make Up Forever HD is ideaal om te gebruiken als je gefotografeerd of gefilmd wordt. Volgens visagist Carl Ray geeft deze foundation een medium tot volle dekking terwijl je op de televisie helemaal niet kunt zien dat je iets op je gezicht draagt. Aha, dus zo komen de Kardashian-Jenner zusjes aan hun vlekkeloze look...

Wat is jouw favoriete foundation?

Bron, bron en bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 2 jaar geleden ---

    Opvallend dat jullie eigenlijk maar een beperkt aantal beroemdheden hebben onderzocht/benoemd en vervolgens wel kunnen zeggen dat veel velens de foundaton in kwestie dragen.

  1. 1