Celebs

Celebrities die van opvallende lipstick kleuren houden

9
...

Als celebrities iets durven, dan is het wel experimenteren met make-up. De Girlscene redactie spot vooral veel celebs die van opvallende lipsticks houden! Geen kleur is een A-ster te gek op óf naast de rode loper. Maar welke (gekke) kleuren dragen zij dan? Genoeg reden om de celebs die van opvallende lipsticks houden eens op een rijtje te zetten.


Kelly Osbourne

Als iemand graag met kleur speelt, dan is het Kelly Osbourne wel! Maar eerlijk is eerlijk, bij haar hairdo past een opvallende tint op de lippen wel. Kelly wordt dan ook regelmatig gespot met een lila of paarse kleur op haar lippen en ze kan het heel goed hebben, of niet?


Joan Smalls
Wauw, Joan Smalls rockt de zwarte lippenstift als een high fashion model zonder dat het gothic overkomt. Heel mooi! De kleur past verrassend genoeg goed bij haar, maar dat kun je wel verwachten als je zo'n warme huidskleur hebt als Joan. 


Lorde

Lorde is de queen der lipsticks! Niet voor niets heeft MAC haar gevraagd om samen te werken en natuurlijk zitten er fantastische lipkleuren in de collectie. Hoewel Lorde de laatste tijd voor ingetogen gaat, vergeten we deze typische Lorde-look niet. 


Rihanna

Geen kleur is Rihanna te gek. Als het moet draagt ze zelfs groene lipstick! Deze donkere felle paarse kleur staat haar in ieder geval super goed, maar hoe kan dat ook anders als je zulke volle lippen hebt. ;-) Rihanna weet wel hoe je zo'n kleur moet combineren.


Kylie Jenner

Kylie Jenner is gek op haar bruine lipsticks en lipliners. Met mat, matter, matst als haar motto weet ze keer op keer de aandacht op haar mond te leggen. De variant op de foto hierboven is voor Kylie begrippen nude en zelfs een tikje ingetogen, wat de Girlscene redactie misschien wel het mooiste vindt bij haar.


Gigi Hadid
Gigi Hadid zie je niet vaak experimenteren met 'gekke' lipkleuren, dus wanneer je dat wel ziet moet het zeker even vastgelegd worden. Hier lijkt Gigi een echte 90's chick met deze donkerbruine mond. Hoewel ze er ouder door lijkt staat het haar wel erg cool. Heel anders dan haar typische Victoria's Secret look!


Ashley Benson
Ashley Benson loopt niet achter op de bruine lipstick trend, hoewel ze zelf liever voor een rodere optie gaat. Een slimme keuze, want zo'n rode kleur staat iets klassieker bij Ashley. Ze combineert het in ieder geval mooi met rustige make-up en sleek haar. We like.


Demi Lovato

Demi Lovato draagt niet per se een heel opvallende kleur, maar de overall look is wel bijzonder. Waarom? Omdat ze gaat voor een ombre lip. De liplijn is aangezet met een donkerrode lipliner en vervolgens heeft Demi's visagist de rest van de lippen ingekleurd met een lichtere rood. Vampy!


Shay Mitchell
Shay Mitchell herken je over het algemeen aan haar rustige make-up looks en des te leuker is het dat ze nu voor een donkere lipkleur gaat. In combinatie met de sexy jurk en nepwimpers staat het Shay in ieder geval fantastisch.

Shop de favo kleurtjes van de celebs eenvoudig door op een afbeelding te klikken! 

Candy Yum Yum | Costa Chic

Milan Mode | Sin

Ruby Woo | Mehr​

Welke celebrities dragen opvallende lipstick kleuren het beste?

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved
...

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

9 reacties

 • 2 jaar geleden lisatjuuhhx

  ze zien er wel mooi uit met die lipstick

 • 2 jaar geleden Iris Klaver

  Hey!

  Ik heb sinds kort een blog, zouden jullie misschien een kijkje willen nemen en als je zelf ook een blog hebt mij willen volgen? x

  https://happyhipsterblog.wordpress.com/

 • 2 jaar geleden kopjechino

  Vergeet Glozell niet haha.

 • 2 jaar geleden Mabel

  Bij Rihanna vind ik het heel mooi staan.

 • 2 jaar geleden Lisette

  Die opvallende kleuren vind ik wel cool, maar niet voor mezelf haha.

 • 2 jaar geleden Angela

  Donkerpaars en bordeauxrood zijn mijn favoriet.

 • 2 jaar geleden Dee

  Ik vind sommige kleuren niet zo apart hoor..

 • 2 jaar geleden Atosenzosja

  Applausje*

 • 2 jaar geleden Atosenzosja

  Het lijkt mij dat is artikel bagger gecheckt is. Alle linkjes, linken naar dezelfde kleur. Applause GS. =/

 1. 1