Celebs

Oproep: Stuur jouw outfitfoto’s in voor Love The Look!

Love The Look komt terug! De rubriek waarin modellen en celebrities niet centraal staan, maar waarin JIJ mag laten zien wat jouw stijl is. Er zijn namelijk genoeg meiden in Nederland die anderen kunnen inspireren met hun gevoel voor mode. Heb jij een fashionable outfit, een eigen stijl en wil je dat graag met andere Girlscene lezeressen delen? Geef je dan op voor Love The Look! Lees snel verder voor de details.

We nemen graag een voorbeeld aan modellen en celebrities als het op fashiongebied aankomt, maar het is net zo leuk om te zien hoe andere Girlscene lezeressen zich kleden. Er zijn namelijk genoeg meiden die in de leukste outfits de straat op gaan en die hun fashionable look wel met anderen willen delen. Super leuk, want zo kun je laten zien wat jouw stijl is én je doet inspiratie op voor nieuwe outfitcombinaties en hippe winkels. Win-win situatie dus!

Wil jij met je outfit in deze rubriek? DAT KAN! Het enige wat je moet doen is een paar mooie foto’s (minimaal 5) maken van je outfit en deze onder vermelding van ‘Love the look’ te mailen naar danique@girlscene.nl. Je kunt natuurlijk ook foto’s van een vriendin/zusje maken!

Er zijn wel een paar eisen waar je foto’s aan moeten voldoen:
1. Foto’s moeten minimaal 600 pixels breed zijn, hoe groter hoe beter.
2. Foto’s moeten scherp en duidelijk zijn.
3. We willen zowel detailfoto’s als foto’s van de complete look zien, dus minimaal vijf foto’s. Vergeet ook vooral de informatie niet te sturen (wat je draagt, je naam, leeftijd en natuurlijk wat je doet!)

Good luck ladies! Wij zijn heel erg benieuwd waar jullie mee gaan komen!

Must reads 👀