Lifestyle

13x DIY inspiratie voor originele en mooie cadeaus

Cadeautjes krijgen is heel leuk, maar cadeautjes geven is misschien nog wel leuker! Je kan iemand heel blij maken met een lief cadeau en dat geeft een goed gevoel. Het gaat natuurlijk vooral om wat er in de cadeauverpakking zit, maar hoe leuk is het om het er aan de buitenkant ook heel origineel en mooi uit te laten zien?! We hebben een aantal leuke ideeën voor je op een rij gezet. Inspiratie genoeg 🙂 

 

1. Heel makkelijk en toch heel mooi! Pak het cadeau in met wit of een ander effen cadeaupapier. Vervolgens kun je met lijm of een lintje een dennentakje vastmaken. Maak het af met een mooi dennenappeltje. 

 

2. Deze verpakking is ideaal als je een klein cadeautje wilt inpakken, zoals een setje oorbellen. 

 

3. How cute is this? Voeg op deze originele manier een leuke boodschap toe aan je cadeautje. 

 

4. Ideaal voor onder de kerstboom, deze schattige cadeautjes. Haal bruin cadeaupapier, bruin karton, wit papier, donkerrood papier en knutselen maar :-). 

 

5. Voor deze verpakking heb je niet veel nodig. Zoek een mooie rol cadeaupapier uit en pak hiermee je cadeau in. Met een nieuw stuk papier kun je de versiering maken. 

 

6. Wikkel een touwtje om je cadeautje heen en maak hier papiertjes aan vast met de letters van de naam van de gelukkige die het cadeau mag ontvangen. 

 

7. Love this! En ook nog heel makkelijk om na te maken. 

 

Moet je een kerstcadeau inpakken? Hang dan een mini kerstbal aan het lintje!

 

8. Dit idee kun je naar eigen wens aanpassen. Je kunt een 3D kerstboom knippen, maar andere figuren behoren ook tot de mogelijkheden :-).  

9. Nog iets wat je vast kunt maken met behulp van een schattig touwtje! Kies het favoriete snoep uit van degene die je een cadeau geeft en maak het vast op het cadeautje. Looks good! 
 

Watch on YouTube

10. Deze YouTuber heeft super leuke ideeën om cadeaus in te pakken.

Watch on YouTube

11. Deze video is van Michelle Phan, die je waarschijnlijk wel kent van haar make-up tutorials. Ze heeft nu ook een video gemaakt met originele ideeën om je cadeau in te pakken. 

Watch on YouTube

12. Nog een video van Sara, een meisje uit Noorwegen, vandaar ook haar accent ;-). 

Watch on YouTube

13. Als laatste nog één video van HeyKayli voor als je nog niet genoeg inspiratie had. 

Wil je nog meer leuke DIY’s zien? Kijk dan vooral even hier

Welke DIY vind jij het leukst? 

Bron: Pinterest & YouTube

Must reads 👀