Fashion

Shop the look: Camel Coat net als de celebs

Is er een beter excuus om te shoppen dan een nieuw seizoen? De winter schreeuwt toch gewoon om een nieuwe outfit? Wij vinden in ieder geval van wel. Maar, een blik uit het raam en onze geplande en uitgebreide shopsessie valt letterlijk in het water. Daarnaast kun je er vanuit gaan dat de halve wereld op zaterdag in de winkelstraat te vinden is. Niet ideaal als jij lekker wilt struinen tussen de rekken op zoek naar die perfecte winterjas.  Maar, wij hebben de oplossing…

Stel je voor, je zit heerlijk genesteld in het favoriete hoekje van je bank. Je linkerhand grijpt naar de koekjes, de rechterhand scrollt door jurkjes, jeans en warme winterjassen. Buiten regent het pijpenstelen, maar jij zit lekker warm met een stomende mok thee naast je en je laptop op schoot. Miinto.nl is The Fashion Network en naast dat je heerlijk door de digitale rekken kunt struinen, kun je ook online shoppen bij jouw favoriete winkel in de buurt. Zo kun je bijvoorbeeld shoppen in Gouda, Deurne of Roermond, hoe handig!

Wij van Girlscene gingen lekker los bij Miinto.nl en lieten ons tegelijkertijd inspireren door de celebs. Wij shopten daar, vanachter ons bureau, een aantal leuke winterjassen geheel in de stijl van Emma Watson, Chrissy Teigen en Rihanna.

Een camel coat is een tijdloze klassieker. Geen wonder dat we dan ook zoveel celebs ermee spotten. Doe net als Rihanna en combineer jouw camel coat casual stoer boven een ripped jeans. Neem Emma Watson als voorbeeld en draag jouw jas classy over een little black dress. Chrissy Teigen bewijst dat de jas niet seizoensgebonden is en dat je de camel coat zelfs in de zomer met blote benen kunt dragen.

Bekijk de looks en jassen hieronder. Wil je direct bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s. Let op! In de Girlscene Box vind je een kortingsvoucher van Miinto waarmee je lekker veel korting krijgt op jouw aankopen.

Lange camel kleurige jas bij Miinto.nl

Camel coat met overslag bij Miinto.nl

Elegante lichte jas met band in de taille bij Miinto.nl

Winterjas met teddy detail bij Miinto.nl

Lichte jas met knoopsluiting bij Miinto.nl

Wat ga jij bij Miinto.nl bestellen?

Benieuwd wat er nog meer in de Girlscene Box zit? Klik hier om ‘m te bestellen!

Must reads 👀