Health

Zo blijf jij gezond tijdens de feestdagen

Wat zijn de beste en nieuwste producten op het gebied van vitamines, gezonde voedingsmiddelen, natuurlijke verzorging en sport? Waar kun je de producten voor de beste prijs vinden? Met de Healthbox sla je twee vliegen in één klap: maandelijks krijg je nieuwe interessante producten met veel voordeel thuisbezorgd. Deze box zorgt er voor dat jij gezond blijft tijdens de feestdagen.


BODY & FIT Superfood Pancakemix | €2,55 | 400g

De lekkerste, gezonde pannenkoeken tijdens de feestdagen bak je met deze puur natuur Superfood pannenkoekenmix. Deze pannenkoekenmix is gemaakt van speltmeel, havermeel, boekweitmeel en amandelmeel en is daarom super gezond. Verwen jezelf tijdens de feestdagen met een lekker pannenkoekje. De mix is ook heel lekker als ontbijt met banaan en rood fruit. Wij weten al waarmee wij ontbijten met de feestdagen…

Sulfree | €8,95 | 5ml
Met deze super handige tool zorg je ervoor dat je met slechts één druppel je wijn sulfiet vrij maakt. Sulfiet is niet gezond voor je lichaam omdat het een conserveringsmiddel is. Sulfiet zorgt ervoor dat producten langer houdbaar zijn, maar dit kan vaak giftig zijn en overgevoelige reacties uitlokken van het lichaam. Door één druppel van dit spul tijdens de feestdagen aan jouw wijn toe te voegen zorg je ervoor dat je wijn gezond(er) wordt. Wij zeggen, neem vooral nog een glaasje ;-).

Zechsal Pure Magnesium Deodorant | €13.50 | 75ml
Deze innovatieve deodorant bevat een hoog magnesiumgehalte uit de zuiverste bron ter wereld. De forumele is gebaseerd op natuurlijke en werkzame stoffen. De deodorant is zonder parfum en de frisse geur wordt veroorzaakt door natuurlijke metholcomponenten. Met deze deodorant ruik jij tijdens de feestdagen lekker fris en ben je klaar om te feesten!

Orthica Multi Energie | €15,50 
Zorg ervoor dat je met feestdagen gezond blijft door deze natuurlijke multivitamine. Een goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om gezond te blijven. Vooral tijdens de feestdagen kunnen we wel wat extra energie gebruiken om alle geplande activiteiten uit te voeren. Deze multivitamine zijn hier ideaal voor.

Greenday Pineapple Chips | €2,50 | 40g
Wil jij tijdens de feestdagen lekker, maar toch gezond snacken? Dan zijn deze chips zonder suiker, zout en conserveringsmiddelen perfect voor jou! Zo kun je tijdens alle feestactiviteiten verantwoord snacken. 

Ridiculously Good Creamy Coconut Bobon | €2,49
Deze bonbon is een combinatie tussen een bobon en de bekende candybar. De bonbon is gemaakt van de beste rauwe chocolade uit Ecador met een heerlijke vulling die komt van de meest pure en suikervrije vullingen. Daarnaast zijn alle ingrediënten biologisch en fair trade verkregen. Het is een echte traktatie tijdens de feestdagen!  

Orthica Fish Epa Original | €14,25
De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn onverzadigde vetzuren die een belangrijke rol spelen in de vetstofwisselingen in het lichaam. De visolie is ideaal voor je weerstand. En dat kunnen wij in deze maanden met de feestdagen wel gebruiken. Trouwens, er wordt beweerd dat je intelligente kinderen krijgt wanneer je het neemt tijdens je zwangerschap. Dus als je die leuke jongen tijdens de feestdagen aan de haak slaat, wie weet wat er gebeurt ;-).

Justnuts Cashew, Cranberry & Cacao Nib Bar | €1,25 | 30g
Heb je tussen het bezoeken van je familie tijdens de feestdagen even een flauw moment, neem dan deze bar. Super gezond én lekker. Het is het ideale tussendoortje! De bar bevat alleen maar pure ingrediënten, goede vitamines, vetten en mineralen. 



De Healthbox kost €24,95 per maand en wordt gratis thuisbezorgd. Elke box bevat in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine. Met dit product heb je de kosten voor het abonnement er al uit. Hiernaast ontvang je nog vier of vijf super producten. Bestel de Healthbox hier.

Ken jij de Healthbox al?