Fashion

Zo krijg jij al jouw sieraden uit de knoop

Je hebt haast in de ochtend en je wilt snel even je favoriete kettinkje uit je sieradendoos halen. En dan… Horror! Al je kettinkjes zijn samen één brok ellende geworden en je krijgt ze met geen mogelijkheid uit elkaar. Waarschijnlijk heb je er ook niet meer echt het geduld voor ;-). Gelukkig heeft Girlscene 3 tips voor je om deze onmogelijke taak toch snel gedaan te krijgen. 

Ja, we kennen de struggle maar al te goed… Heel leuk al die kettinkjes, ringen en armbanden maar niet zo leuk als ze door elkaar gewikkeld zijn. Hoe die sieraden dat voor elkaar krijgen om zó erg in de knoop te komen is nog steeds de vraag, maar laten we ons focussen op de oplossing. 

1. Doe wat babyolie op de sieraden met behulp van een wattenstaafje. De kettinkjes worden hierdoor glibberig en het is makkelijker uit elkaar te halen. 

2. Nog een babyproduct dat goed kan helpen: babypoeder! Het poeder is een middel om de kettingen makkelijk uit elkaar te krijgen. 

3. Het laatste hulpmiddel is een naald. Met je vingers kun je niet zo makkelijk tussen de knopen van de kettingen komen, dus hier komt een naald goed van pas. Steek de naald tussen de knoop en trek de knoop voorzichtig losser.

Het beste is misschien wel om deze hulpmiddelen alle drie te gebruiken! Dan moeten die knopen wel snel weg te werken zijn. En nu we het toch over mooie sieraden hebben… Shop ze hieronder.

1. Ketting €20,59 

2. Armband €7

3. Ketting €11,76 

4. Armband €8,82 

5. Ketting €6

Heb je soms ook last van een andere sieraden struggle, namelijk een vastzittende ring? Kijk dan hier hoe je deze zo snel mogelijk weer van je vinger af kunt krijgen. 

Wat is jouw grootste ergernis wat sieraden betreft?

Bron

Must reads 👀