Celebs

Dit kost de Victoria’s Secret Fantasy Bra + behind the scenes beelden van de show!

Het was weer zover: terwijl wij sliepen liepen de Victoria’s Secret Angels over de catwalk met hun prachtige, lange benen #jealous. Ook onze Nedelandse modellen Sanne Vloet, Maud Welzen en Romee Strijd zijn deel van deze spectaculaire Victoria’s Secret Show. Romee loopt zelfs voor de eerste keer mee als Angel. Wij kunnen niet wachten op de beelden… 

Houd vijftien december maar vast vrij in je agenda, want dan kunnen we eindelijk genieten van de Victoria's Secret Show van dit jaar. De show is exclusief te zien op Net5. Dit jaar is het nog eens extra bijzonder, want dit wordt de twintigste Victoria’s Secret Show. Reden voor een feestje! Om de feeststemming erin te krijgen, zijn er onder andere optredens van Selena Gomez, Ellie Goulding en The Weeknd.

Het hoogtepunt van de show is toch wel de Fantasy Bra. Dit jaar is de eer aan Lily Aldrigde om de prijzige bustehouders te dragen op de catwalk. De Fantasy Bra is niet zomaar een BH. Nee! Deze BH bestaat namelijk uit ruim 6500 diamanten. De BH is gemaakt door de Zwitserse juwelier Mouawad en kost zo’n 2 miljoen dollar, dat is omgerekend zo’n 1,8 miljoen euro!

Voor 1,8 miljoen euro kun je een heleboel leuke dingen kopen… Zo kun je onder andere 3300 paar Louboutins en 114.700 cd’s van Selena Gomez kopen, of 139 jaar sporten met een persoonlijke trainer. Dit kun je allemaal kopen voor de prijs van een Fantasy Bra:

Om alvast in de Victoria’s Secret stemming te komen zetten we de leukste Victoria's Secret kiekjes op een rijtje. 

 

 

 

 

 


Maar nog belangrijker: hoe ging het er behind the scenes aan toe? Er staan zoveel kiekjes op Instagram dat het bijna te moeilijk is om te kiezen welke Girlscene wil laten zien! Het ging er in ieder geval sexy aan toe. 😉
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga jij de show kijken? Wie is jouw favoriete model?

Must reads 👀