Celebs

Ontmoet de 10 nieuwste Victoria’s Secret Angels

We zullen Karlie Kloss en Doutzen Kroes helaas niet meer op de beroemde Victoria's Secret catwalk zien paraderen, maar dat bekent ook dat er plaats is gemaakt voor nieuwe Angels. Iedereen dacht dat er twee nieuwe Angels bij zouden komen, maar niet is minder waar; het zijn er namelijk maar liefst 10! Check hier de nieuwste beauty's die je dit jaar op de VS Catwalk gaat spotten.

Elsa Hosk

Elsa begon ooit als professioneel basketballer in Zweden. In 2011 startte ze haar carrière bij Victoria's Secret en voortaan mag Elsa zichzelf een echte Victoria's Secret Angel noemen.

Jac Jagaciak

De Poolse Jac komt uit een echte sportfamilie, maar Jac koos toch liever voor het modellenleven. Ze liep voor grote merken en kan nu ook Victoria's Secret Angels aan haar CV toevoegen.

Jasmine Tookes 

De Amerikaanse beauty was al model voor Marc Jacobs, Tom Ford en Dolce&Gabbana, maar sinds kort is ze ook een Victoria's Secret Angel. Fun fact: Haar moeder is een celebritystylist.

Kate Grigorieva

Kate begon als professioneel ballroom danseres, heeft haar diploma marketing én is ook nog Miss Russia 2012 geweest. Kate is geen onbekende van grote shows, want ze liep al eerder voor Versace, Dolce&Gabbana en Stella McCartney.

Lais Ribeiro

Voordat de Braziliaanse Lais doorbrak als model werkte ze als verpleegster. Ze verliet Brazilië om als internationaal model te gaan werken en al snel liep Lais shows voor grote merken. In 2011 begon Lais te werken voor Victoria's Secret.

Martha Hunt

Naast Jasmine zijn er nog twee nieuwe American beauty's uitgeroepen tot nieuwe Angels. Martha is er één van en liep al eerder shows voor  grote namen. Sinds 2013 loopt ze mee in de Victoria's Secret Shows.

Romee Strijd

Doutzen mag dan geen Angel meer zijn, maar er is een Dutchie voor teruggekomen. De prachtige Romee Strijd sierde vorig jaar al de Victoria's Secret catwalk, maar sinds dit jaar mag ze zichzelf een echte Victoria's Secret Angel noemen.

Sara Sampaio

De 23-jarige Portugese beauty is ook geen onbekende van Victoria's Secret. Ze liep in verschillende shows mee, maar naast modellenwerk kan deze beauty nog veel meer. Ze speelt viool én heeft de bruine band in karate.

Stella Maxwell

De Engelse Stella heeft al heel wat van de wereld gezien. Ze groeide op in België, maar verhuisde later naar Nieuw-Zeeland, waar ze ontdekt werd. Stella liep net zoals Romee ook vorig jaar voor het eerst mee in de Victoria's Secret Show.

Taylor Hill

De Amerikaanse Taylor heeft er aardig wat flinke klussen opzitten. Ze liep shows voor Fendi en Gucci, maar in haar vrije tijd zoekt ze haar hometown op en gaat ze lekker snowboarden. 

Bron

Kijk jij altijd naar de Victoria's Secret Show?

Must reads 👀