News

Dit nieuws over Robert Pattinson ga je niet leuk vinden

Robert Pattinson staat al jaren op ons lijstje van knapste Hollywood mannen. We vinden het nog steeds jammer dat we de hunk niet meer kunnen bewonderen in een nieuwe Twilight-film. We horen bijna nooit wat over Robert's privéleven, maar er is toch groot nieuws uitgelekt. Nieuws dat veel meiden niet leuk zullen vinden. Het leek eerst om een 1 april grap te gaan, maar nu blijkt het tóch waar te zijn. Sorry, ladies. 

We zullen maar meteen met de deur in huis vallen: Robert Pattinson is verloofd met FKA Twigs. Jep, de acteur is officieel bezet. Na een relatie van zes maanden wisten de twee blijkbaar zeker dat ze de rest van hun leven met elkaar willen delen. De acteur is op zijn knieën gegaan voor de zangeres (wiens echte naam Tahliah Debrett Barnett is). 

Het nieuws over de verloving kwam naar buiten door T-Pain. Hij verklapte het per ongeluk in een interview met Vulture. In het gesprek heeft de rapper het over de zangeres omdat ze samen een nieuwe plaat hebben gemaakt. "Ze is veel aan het optreden en iedere keer als ik haar spreek, zit ze weer in een andere stad ergens op de wereld", aldus T-Pain. "En ze is nu verloofd, dus dat is ook wel weer iets spannends."

Oeps, dat had hij niet mogen zeggen! T-Pain redde zich eruit door te zeggen dat hij een 1 april grapje maakte. Maar het blijkt dus echt waar te zijn! Volgens E! Online heeft het stel de verloving pas bekend gemaakt aan vrienden tijdens een diner. Volgens een insider zijn de twee heel gelukkig met elkaar: "Ze hebben een speciale band. Ze hadden meteen een klik en zijn sindsdien onafscheidelijk." 

Hoe jammer we het ook vinden dat we geen kans meer hebben met Robert, zijn we ook blij voor het stel! 

Wat vind jij ervan dat Robert Pattinson gaat trouwen? Had je stiekem nog gehoopt dat Robert en Kristen Stewart weer bij elkaar zouden komen? 

Bron
Beeld: gettyimages

Must reads 👀