News

Justin Bieber betrapt door fans met vrouw in een toilet

Justin Bieber toch… Zijn fans zijn zich een ongeluk geschrokken toen ze Justin in een innige positie betrapten met een vrouw! De zanger was te gast in een Amerikaanse talkshow en tijdens de pauze besloot hij iets uit te spoken op het toilet. En zijn fans konden hier dus van meegenieten. Genant! Girlscene heeft de beelden. 

Oké, het is niet zo erg als je denkt. Justin deed dit allemaal voor een prank! De zanger was te gast bij The Ellen DeGeneres Show en de mysterieuze dame in het toilet was dan ook Ellen zelf. Ellen staat erom bekend dat ze wel van een grapje houdt en Justin is zelf ook nog niet zijn wilde haren verloren. Tijd voor een prank dus!

De prank is gedoopt tot 'Bieber In The Badroom' en hierin verstoppen Justin en Ellen zich op het damestoilet. De vrouwen die naar het toilet gaan -zij zaten nietsvermoedend in het publiek van de talkshow- schrikken zich een ongeluk als ze de twee 'betrappen'. Justin en Ellen doen namelijk alsof ze en ehhh… intiem momentje beleefden. Ze is one lucky lady, die Ellen ;-). 

Bekijk de hilarische prank hieronder: 

Wat vind jij van de prank? Zou jij het erg vinden om geprankt te worden door Justin? 

Must reads 👀